HVA?

Kompetansetorget er stedet der studenter og arbeidsliv møtes gjennom:

• forslag til bachelor- og masteroppgaver studenter kan løse sammen med virksomheter
  • utlysning av relevante jobber for studenter og nyutdannede
  • studentkatalog hvor talentene våre viser seg frem

Registrering på nettet er åpent og kostnadsfritt for alle.

Kompetansetorgets historie

HVEM?

På Kompetansetorget befinner det seg representanter for virksomheter, studenter og faglærere ansatt på UiA.

HVORFOR?

På UiA ønsker vi å synliggjøre og styrke samspillet med arbeidslivet, fordi:

• studentene blir mer engasjerte og lærer mer når de løser reelle problemer
  • samarbeid om oppgaver på bachelor- og masternivå fører til kunnskapspredning mellom akademia og arbeidslivet
  • vi ønsker å vise studenter ved UiA hvilke karrieremuligheter som finnes i vår region

HVORDAN?

Virksomhetsrepresentanter kan publisere forslag til studentoppgaver eller annet faglig samarbeid med UiA. De kan også lyse ut relevante stillinger og bla i studentkatalogen for å finne UiA-talentene som en dag kan bli verdifulle medarbeidere i virksomheten.

Studentene kan finne reelle oppdrag fra virksomheter som kan løses i forbindelse med bachelor- eller masteroppgavene deres. De gjør seg synlige for arbeidsgivere i studentkatalogen, finner ledige stillinger og kan synliggjøre resultatene fra sine fullførte oppgaver.

Faglærere på UiA kan lyse ut samarbeidsemner hvor de søker forslag til oppgaver fra virksomhetene. De kan også merke innkomne forslag som interessante for sine studenter og merke forslagene som valgte når studentene er i gang med oppgaven.

KONTAKTPERSONER

Kompetansetorgets kontaktpersoner på Universitetet i Agder er Lene TønnesenSilje Holteberg og Lars Anders Lai Gathe-Ilebekk