Vestfold Audio har installert diverse demo-utstyr i Smarthuset til Senter for eHelse ved UiA. Det benyttes i dag en "hardware dings" for test og demo av ulike alarmsystemer. Denne ønskes erstattet med en APP-løsning som kommuniserer med en Gateway.

Tekniske detaljer om aktuelle protokoller samt ikon-bibliotek kan fås fra oppdragsgiver Vestfold Audio.

Det er ønskelig at APP-løsningen utvikles for begge plattformer, iOS og Android.

Løsningen skal være brukervennlig og funksjonell.

Detaljert kravspesifikasjon må utarbeides sammen med oppdragsgiver som en del av forprosjekt.

Forhåndsgodkjent for:

• DAT-304 - Dataing., bachelor

Type:Fra faglærer
Publisert:30.11.17
Status:Ledig
Grad: Bachelor
Faglig veileder for denne oppgaven:
avtales nærmere

Logg inn for å se forslagets kontaktperson

Virksomhet:Universitetet i Agder

Universitetet i Agder har rundt 12.000 studenter og 1.200 ansatte fordelt på Campus Kristiansand og Campus Grimstad. Universitetet i Agder tilbyr mer enn 150 studier og har et aktivt og ledende forskermiljø. Vi vektlegger respekt, åpenhet og evnen til å vise engasjement og stolthet over både egne og andres resultater. Våre ansatte og studenter trives godt og har stort faglig utbytte av virksomheten på våre topp moderne og funksjonelle campuser.