Senter for eHelse er involvert i et forskningsprosjekt som har målsetting om å utvikle løsninger med bruk av kunstig intelligens for pasienter med kroniske sykdommer, gjennom en telemedisinsk oppfølging.

Det er nå behov for å registrere fysisk aktivitet. Det vinnes på markedet mange løsninger, men de fleste bruker proprietære protokoller om skytjenester. Vi har behov for å registrere rådata fra sensor, og bruke dette i en APP-løsning på mobile plattformer.

En aktuell løsning kan være bruk av aktivitetsmåler fra Garmin som benytter ANT+ protokollen. Det finnes også aktuelle utsiklingsverktøy/SDK for ANT+.

Oppgaven går ut på å utvikle og teste ut en APP-løsning for registrering av fysisk aktivitet, og tilgjengeliggjøring av real-time data for aktuelle beregningsformål.

Data fra APP-løsningen skal kommunisere med en sikker back-end tjeneste utviklet ved eHelse test-LAB.

En detaljert kravspesifikasjon må utarbeides som en del av forprosjekt.

Forhåndsgodkjent for:

  • DAT-304 - Dataing., bachelor

Oppgaveforslag

Type:Fra faglærer
Publisert:30.11.17
Status:Ledig
Grad: Bachelor
Faglig veileder for denne oppgaven:
Martin Gerdes, UiA (ev annen veilder fra Inst. for IKT)

Fagområder

Emnekoder

Logg inn for å se forslagets kontaktperson

Kontaktinformasjon

Virksomhet:Universitetet i Agder

Universitetet i Agder har rundt 13.000 studenter og 1.300 ansatte fordelt på Campus Kristiansand og Campus Grimstad. Universitetet i Agder tilbyr mer enn 150 studier og har et aktivt og ledende forskermiljø. Vi vektlegger respekt, åpenhet og evnen til å vise engasjement og stolthet over både egne og andres resultater. Våre ansatte og studenter trives godt og har stort faglig utbytte av virksomheten på våre topp moderne og funksjonelle campuser.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.