Hvem er vi?

GiG Norway AS, tidligere OddsModel AS, har siden oppstart utviklet teknologiske løsninger innen sannsynlighetsberegning. Teknologien har i en årrekke blitt benyttet til å innhente og produsere data som blir brukt til å generere sanntids prising av idrettsarrangementer. I 2016 ble vi en del av det spennende selskapet Gaming Innovation Group (Se Ekstern link for pressemelding: http://www.newsweb.no/newsweb/search.do?messageId=397902), og i januar 2018 ble det formelle navnet endret til GiG Norway AS.

 

Gaming Innovation Group er en voksende leverandør av tjenester og systemer rettet mot gambling-selskaper og til interaktiv underholdning. Selskapet tilbyr avanserte skybaserte (Cloud) tjenester, aktivitetsstyrt B2B markedsføring, samt at det eier gamblingselskaper som tilbyr gambling fra ledende aktører innen nettbasert sportbetting og casino. Gaming Innovation Group Inc. opererer fra Malta og er notert på Oslo Børs med ticker "GIG".

 

Hva ønsker vi å oppnå?

Vi har lyst til å utfordre noen studenter til å benytte seg av “Machine Learning” og/eller “Artificial Intelligence” og finne mønstre som kan avsløre og predikere kampfiksing og risiko for at dette skjer.

 

Vi mener dette er en utfordring som passer som en bachelor oppgave, eventuelt til en gruppe studenter som ønsker å jobbe ute i et praksisprosjekt. Vi ønsker at funn og resultater skal kunne benyttes i våre systemer.

 

Vi mottar data om hendelser i sportseventer og også odds som er tilgjengelige i markedet. I tillegg produserer vi sannsynlighet for utfall i en del sportseventer selv. I sum har vi veldig mye data liggende som kan brukes som grunnlag for oppgaven beskrevet over.

 

Hva kan vi tilby?

Vi har plass til en studentgruppe på Tangen, og det vil være mulig å sitte tett på våre ansatte, slik at det blir kort vei til ressursene man trenger under veis.

Håper denne oppgaven finner noen studenter som trigges av emnet og teknologiene.

Oppgaveforslag

Type:Fra virksomhet
Publisert:01.02.18
Status:Ledig
Grad: Ingen

Fagområder

Emnekoder

Ingen emnekoder
Dette forslaget er åpent for flere studentoppgaver.

Logg inn for å se forslagets kontaktperson

Kontaktinformasjon

Virksomhet:GiG Sports

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.