FD Gruppen har vokst I antall selskaper og medarbeidere.  Eksisterende systemer er mange og det er trolig stort potensial I en samordning.
Det er imidlertid knyttet utfordringer mht opplæringsbehov, økonomi og tid til gjennomføring.
Oppgaven er å skape en strømlinjeformet IKT strategi med valg av software/hardware, samt en plan for implementering. Dette må være forankret I bedriftens behov og kapasitet.

Type:Fra virksomhet
Publisert:05.07.18
Status:Ledig
Grad: Ingen

Logg inn for å se forslagets kontaktperson

Virksomhet:Fair Deal AS

Fair Deal Gruppen består av flere selskaper som leverer garasjeporter, smarte møbelløsninger, utstyr til idrettshaller og stadion, tribuner / sitte løsninger, samt møbler og lekeapparater til barnehager og skoler.

Fair Deal Gruppen selger og levere kvalitetsløsninger over hele landet. Våre tjenester markedsføres via web og sosiale medier gjennom sidene www.møblene.no, www.eurodoor.no m flere (se flere linker på www.fairdeal.no

Produkt-portefølje

A. Garasjeporter www.eurodoor.no

B. Møbler til prosjektmarkedet hotell, studentboliger, leiligheter, hus,