Hjemmesykepleien i Lyngdal samler kontinuerlig informasjon om bruker behov innenfor alle Iplos områdene. Behovene utvikler seg over tid. Innenfor noe områder blir pasientene dårligere, mens på andre områder er det ingen utvikling. Hva er sammenhengen? Hvorfor er det slik? Kan denne utviklingen forventes fremover? Er utviklingen i Lyngdal samsvarende med ladet forøvrig?

Oppgaveforslag

Type:Fra virksomhet
Publisert:12.01.18
Status:Ledig
Grad: Ingen

Fagområder

Emnekoder

Logg inn for å se forslagets kontaktperson

Kontaktinformasjon

Virksomhet:Lyngdal kommune

Lyngdal kommune er en sørlandskommune med en sentral beliggenhet i vestre del av Agder, med en geografisk nærhet til både Stavanger og Kristiansand. Lyngdal kommune har i overkant av 8300 innbyggere, og er en kommune i vekst.

Næringslivet er preget av en god utvikling innen handel og turisme, og det pågår spennende utviklingsarbeid både i Lyngdal og Listerregionen. Kommunen har et aktivt idrettsmiljø og et spennende og variert kulturtilbud.

Lyngdal kommune har en aktiv og målrettet arbeidsgiverpolitikk med satsing på konkurransedyktige og høyt kompetente medarbeidere. Vi tilbyr utfordrende og selvstendige arbeidsoppgaver, hyggelige og kompetente kollegaer og ikke minst mange trivelige brukere av våre tjenester. Pensjonsordning for alle ansatte.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.