Siste nytt

To glade masterstudenter i IKT puster lettet ut – de har grunn til å være stolte. På masteravslutningsfesten ved institutt for IKT, hørte de forundret sine egne navn bli lest opp under kåringen av «årets masteroppgave».

- Det mest verdifulle med oppgaven vår er at vi har skapt et reelt produkt som vi har fått positive tilbakemeldinger på. Det har vært spennende å lage noe som noen faktisk bruker.

10 oppdragsgivere kan glede seg til de får årets produkter fra bachelorstudentene på studiet i IT og informasjonsstudier. Torsdag 22. mai inntok studentene Vrimlehallen på Gimlemoen og viste sine funn.

- Vi er så heldige å ha en region som stiller med mange, spennende oppgaver. Disse inspirerer studentene og gir utslag i gode faglige resultater.

- På arbeidsplassen får jeg prøve meg på mye jeg ikke lærte under studiet, og jeg blir vist tillit. Jørgen Soot Kristiansen er trainee i Agder Energi. Selskapet satser aktivt på å rekruttere nye hoder gjennom sommerjobb, deltidsjobb og tilbud om oppgavesamarbeid.

 - Et godt samspill mellom NODE og UiA gir grunnlag for vekst og utvikling hos bedriftene, og større jobbsikkerhet for studentene. Det sier Anne Grete Ellingsen, klyngeleder i NCE NODE.

- Samarbeid mellom arbeidslivet og UiA gjør våre utdanninger mer attraktive. Dette er midt inn i vår identitet som et universitet med fokus på yrkesrettet utdanning, sier rektor Torunn Lauvdal.

- Ved å skrive oppgave i samarbeid med arbeidslivet får man utøvd faget sitt i lys av både teori og praksis, sier student Glenn Kåre D. Håland.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.