20 ledige traineestillinger på Helgeland!

Ung, nyutdannet og eventyrlysten? Da kan en traineestilling på Helgeland være midt i blinken for deg. Som trainee i Kandidat Helgeland får du jobbe ett år i en og samme bedrift, personlig og faglig utvikling gjennom et praktisk lederkurs, egen fadder og reise på studietur til Brüssel. Du får et tverrfaglig nettverk og gjøres godt kjent med Helgeland gjennom bedriftsbesøk, ambassadørkurs og opplevelsestur på kysten. 92 % av de 78 traineene som har gjennomført programmet fikk tilbud om fast stilling!

Bedriftene som søker trainee i 2018 er:
Alcoa Mosjøen, MBA Entreprenør, Elkem Rana, SINTEF Helgeland, Vefsn kommune, Helgeland Sparebank, BDO, NAV Økonomi stønad, MOMEK, Brønnøysundregistrene, Helgeland Betong, Celsa Armeringsstål, Rana kommune og Kunnskapsparken Helgeland. Hver enkelt stilling finner du på vår nettside kandidathelgeland.no

Bedriftene er på utkikk etter følgende kompetanser:

Bygg, Maskin, Automasjon, HMS, IT, Kjemi- og prosess, Logistikk, Industridesign, VVS, Materialteknologi, Metallurgi, Oppredning, Produksjon, Produktutvikling, Teknologiledelse, Vann, avløp og kommunalteknikk, Økonomi, Industriell økonomi, Markedsføring, HR og personal, Juss, Samfunnsvitenskap, Innovasjon og entreprenørskap.

Vi er åpen for å vurdere kandidater med annen utdannelse.

For å være kvalifisert til å søke må du:

·         ha bachelor- eller mastergrad fra universitet eller høgskole.

·         ikke ha mer enn 3 års relevant arbeidserfaring etter endt studie.

·         ikke være eldre enn 32 år.

·         kunne kommunisere på norsk – både muntlig og skriftlig.

Søknad med CV, karakterutskrifter, vitnemål og attester sendes i èn PDF til post(at)kph.no innen 1. mars 2018, og traineeperioden starter i august 2018.

Åpen søknad: du kan sende inn en åpen søknad til Kandidat Helgeland. Denne får alle bedriftene som lyser ut traineestilling tilgang til.

Spesifisert søknad: du kan sende inn en søknad som retter seg spesifikt mot den eller de bedriftene som er relevant for deg. Dersom flere bedrifter er aktuelle kan du gjerne sende inn flere søknader som retter seg mot ulike bedrifter.

Det er også mulig å sende inn både åpen søknad og søknad som retter seg spesifikt mot den eller de bedriftene som er relevant for deg.

Velkommen til Helgeland – vi garanterer et uforglemmelig år!

Publisert:09.02.18
Type stilling: Heltid
Trainee
Frist:01.03.18

• Administrasjon og ledelse
  • Datateknologi
  • Ingeniør- og teknologiske fag
  • Medie- og kommunikasjonsfag
  • Realfag
  • Samfunnsfag
  • Økonomi og juss

• Nordland

Marlene Jordbru

E-post: E-post
Virksomhet:Kandidat Helgeland

Ung, nyutdannet og eventyrlysten? Da kan en traineestilling på Helgeland være midt i blinken for deg. Som trainee i Kandidat Helgeland får du jobbe ett år i en og samme bedrift, personlig og faglig utvikling gjennom et praktisk lederkurs, egen fadder og reise på studietur til Brüssel. Du får et tverrfaglig nettverk og gjøres godt kjent med Helgeland gjennom bedriftsbesøk, ambassadørkurs og opplevelsestur på kysten. Velkommen til Helgeland – vi garanterer et uforglemmelig år!

Mer informasjon om de ulike stillingene finner du her: https://www.kandidathelgeland.no/sok-jobb