Barnehagelærer 20% stilling

Vi søker etter en barnehagelærer som kan jobbe på avdelingen med barna hver torsdag (20% stilling). Fast stilling med tiltredelse 1. august 2018-1. september 2018. Du vil jobbe i tett samarbeid med styrer som har administrasjons-dag en dag i uken og i team med 3 andre engasjerte medarbeidere. Stillingen kan passe bra for deg som tar studier på høyere nivå eller andre prosjekter som gjør at du har tid og ønsker arbeidserfaring etter fullført barnehagelærer-utdanning.

Vi ser etter deg som er engasjert, jobber godt i team og er pliktoppfyllende og ansvarlig i dine oppgaver. Du må like å leke og være sammen med barn. I tillegg må du være glad i aktivitet; vi er ofte på tur og har et høyt aktivitetsnivå. Det er en fordel om du kan spille et instrument, er kreativ eller er aktiv i en idrett og kan bruke dette til å aktivisere barna.  Som barnehagelærer på avdelingen, vil du ha ansvaret for det pedagogiske opplegget på din arbeidsdag.

Vi oppfordrer menn til å søke, da vi ønsker en bedre kjønnsbalanse blant våre ansatte.

Vi kan tilby

  • Lønn i henhold til tariff
  • Utfordrende arbeidsoppgaver
  • Ferie i henhold til barnehagens åpningstider. Barnehagen holder stengt 4 uker om sommeren
  • Et godt arbeidsmiljø med god faglig utvikling

Dersom dette er av interesse for deg, ta kontakt med styreleder på e-post: toringerolland@outlook.com Gyldig politiattest må fremvises før ansettelse. 

Stilling

Publisert:13.06.18
Type stilling: Deltid
Frist:Fortløpende

Fagområder

  • Lærerutdanning og pedagogikk

Sted

  • Vest-Agder

Kontaktperson

Tor Inge Rølland

E-post: E-post
Telefon: 95045700
Virksomhet:Wergelandsveien Barnehage

Wergelandsveien er en liten foreldre-eid barnehage som drives i tett samarbeid mellom ansatte og foreldre. Vi har 13 heldagsplasser for aldersgruppen 0-6 år, der alle barna er i fellesavdeling.  Vi holder til midt inni det koselige nabolaget på Artillerivollen i Grim bydel og benytter oss aktivt av det fine nærmiljøet med kort vei til Ravnedalen, Baneheia og Kristiansand sentrum.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.