Er du ferdig utdannet barnehagelærer og brenner for å arbeide med barn?

På grunn av økende oppdragsmengde innen barnehager, søker vi nå etter barnehagelærer/førskolelærer. Vi søker deg som kan møte opp på kort varsel og er tilgjengelig for både lengre og kortere vikariater. Du må være glad i å være sammen med barn, leke, le og være en trygg rollemodell.

• Omsorg for det enkelte barnet og barnegruppen
  • Delta aktivt i lek og aktiviteter sammen med barna
  • Planlegge, gjennomføre, dokumentere og evaluere pedagogisk arbeid i barnehagen
  • Holde deg faglig oppdatert og dele faglig kunnskap med kollegaer
  • Være en god rollemodell og veileder
  • Bidra til et godt og trygt lærings- og arbeidsmiljø for barn og ansatte

Arbeidstid

Dagtid

Ønskede kvalifikasjoner

• Utdannet barnehagelærer/førskolelærer
  • Veilederkompetanse
  • Gode norskferdigheter muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper

• Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Faglig engasjement
  • Stor arbeidskapasitet
  • God helse og fysisk form for aktiv deltakelse i lek og aktivitet med barna

• Muligheter for utvikling og læring
  • En variert arbeidshverdag hvor du får muligheten til å treffe mange nye voksne og barn
  • Godt arbeidsmiljø

For mer informasjon om stillingene, ta kontakt med Glenn Andrè Nødtvedt i Personalhuset Arendal, tlf. 46 62 14 49 / epost: Glenn.andre.nodtvedt@personalhuset-sg.com

For å søke stillingen - se www.personalhuset.no under ledige stillinger - Aust-Agder. Søk i dag, vi vurderer fortløpende aktuelle kandidater.

Publisert:22.05.18
Type stilling: Deltid
Frist:Fortløpende

• Lærerutdanning og pedagogikk

• Vest-Agder

Virksomhet:Personalhuset Staffing Group

Personalhuset Staffing Group er et av Nordens største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskaper. Vi har stor geografisk spredning og uansett hvor du møter oss vil den samme høye kvalitet og entusiasme prege våre tjenester.

Vi tilbyr tjenester innenfor følgende områder:

• Search & Selection (rekruttering)
  • Personalutleie
  • Consulting & Outplacement

På Sørlandet har vi kontorer i Arendal og Kristiansand. Vi har lokale rådgivere med lang erfaring i bransjen og god lokal kjennskap til næringsliv og kandidater i Agder-fylkene.