Filmprod. og markedsansvarlig

Vi er et lite mediabyrå som nå skal spesialisere oss på film og markedsføring i sosiale medier. Vi er relativt nyetablerte, og skal nå ansette for første gang. Vi er på let etter noen som er selvstendige, kreative og utgående. Det vi derimot ikke stiller krav til er noe erfaring fra feltet, selv om det er et pluss. Bilderedigering i Photoshop, eller smått grafisk design i Illustrator er og et pluss.  Vi vekltegger mest personlighet, så selv om du ikke har nødvendig erfaring, men tror du har talentet til å bli god på markedsføring og Illustrator anbefaler vi å søke! 

Jobben blir svært selvstendig, og du vil stå relativt fritt til valg av arbeidstimer, perfekt og optimalt for en student. 

Vi har kontrakter med kunder i Kristiansand som dere vil markedsføre. Vi vil også tilby nødvendig utstyr, med mindre dere har dette for hånd. 

Ta kontakt på mail, gjerne legg ved et søknadsbrev og CV. Vi avtaler et møte i nær framtid, og tar en prat! Ikke vær redd for å stille spørsmål på forhånd.

Stilling

Publisert:11.06.18
Type stilling: Deltid
Frist:Fortløpende

Fagområder

  • Medie- og kommunikasjonsfag
  • Uspesifisert

Sted

  • Aust-Agder
  • Vest-Agder

Kontaktperson

Trond Haugå

E-post: E-post
Telefon: 48004477
Virksomhet:DreamSurf/Haugå Consulting

Vi er et lite mediabyrå som nå skal spesialisere oss på film, og markedsføring i sosiale medier. Vi er relativt nyetablerte, og skal nå ansette for første gang. Vi er på let etter noen som er selvstendige, kreative og utgående. Det vi derimot ikke stiller krav til er noe erfaring fra feltet, selv om det er et pluss. Bilderedigering i Photoshop, eller smått grafisk design i Illustrator er og et pluss.  Vi vekltegger mest personlighet, så selv om du ikke har nødvendig erfaring, men tror du har talentet til å bli god på markedsføring og Illustrator anbefaler vi å søke! 

Jobben blir svært selvstendig, og du vil stå relativt fritt til valg av arbeidstimer, perfekt og optimalt for en student. 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.