Forteller - sommersesongen 2018

Vi søker sommeransatte til Kristiansand museum, Gimle Gård og Kristiansand Kanonmuseum.

Kristiansand museum: Vi ser etter deg som liker å jobbe med besøkende, og som har en historieforteller i magen. Vi ønsker fortellere som er interessert i historie og som ønsker å formidle denne til besøkende.

I jobben inngår resepsjon, omvisningen for cruisegjester og for andre gjester og kafé. Du må altså kunne koke kaffe og steke vafler. Du må også være med på aktiviteter for barn. Det er en fordel om du er fortrolig med dyr som sau, kanin og hest.

Gimle Gård: Vi ønsker en person som er historieinteressert og som ønsker å formidle husets historie til gjester. Det er faste omvisninger hver time.

Kristiansand Kanonmuseum: Vi har antagelig en stilling ledig for en person som ikke bare er interessert i militærhistorie, men som også har litt teknisk innsikt. Kjøring av ammunisjonsjernbane vil også inngå i stillingen. Opplæring gis, men pga. sikkerhetsrutinene må søkere har gyldig sertifikat klasse B. En enkel helseattest er også nødvendig. Felles for stillingene er at du må være lærevillig, serviceinnstilt og villig til å ta i et tak. Det er viktig at du kan jobbe både selvstendig og i team.

I tillegg til oppgavene nevnt over må annet forefallende arbeid som rydding og lett rengjøring påregnes

Stillingenes hovedtyngde er fra slutten av mai til slutten av august, med mulighet for å jobbe noen helger/enkeltdager/kvelder etter avtale resten av året. Vennligst indiker i søknaden når du kan jobbe og om du er interessert i å jobbe enkeltdager utenom hovedsesongen.

Vi kan tilby konkurransedyktig lønn etter tariffavtale samt et spennende miljø med muligheter for de rette søkerne.

For nærmere informasjon om begge stillingene kontakt avdelingsleder Stan Reed, s.reed@vestagdermuseet.no, tlf 936 44 165

Søknad sendes på e-post til Stan Reed, avdelingsleder

s.reed@vestagdermuseet.no

Stilling

Publisert:08.02.18
Type stilling: Deltid
Frist:12.03.18

Fagområder

  • Uspesifisert

Sted

  • Vest-Agder

Kontaktperson

Stan Reed

E-post: E-post
Telefon: 93644165
Virksomhet:Kristiansand museum - Vest-Agder-museet IKS

Kristiansand museum er et friluftsmuseum. Museet var det sjette friluftsmuseet i Norge og ble grunnlagt 10. oktober 1903 under navnet Kristianssands Folkemusæum. Friluftsmuseet er i dag delt inn i tre områder alt etter fra hvilken del av Agder bygningene har sin geografiske opprinnelse. Felles for alle bygningene og områdene er at de viser ulike kulturelle tradisjoner og byggeskikk for sørlandsområdet, både bymiljø og gårdsmiljø. I 2005 ble Vest-Agder Fylkesmuseum en del av Vest-Agder-museet og friluftsmuseet Kristiansand museum ligger i dag fortsatt på Kongsgård rett utenfor Kristiansand sentrum.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.