Frontend utvikler med sans for grafisk design søkes til nettsted

Vi søker en programmerer som kan implementere et nytt design til www.barnasnorge.no, opprette reklamebannere, og løse små og større programmerings-oppgaver som løpende oppstår på et nettsted i kontinuerlig utvikling. Oppdraget er tidsbegrenset. Arbeidsmengden vil variere fra uke til uke. Det er en fordel om du har erfaring fra interaksjonsdesign. Det er også en fordel om du har innsikt i ASP.NET (C#) og MS SQL Server. Vi har egne programmerere til backend oppgavene.

Varigheten av oppdraget er begrenset til 100 timer, med minimum 10 timer pr uke, men gjerne mer i perioder med mange oppgaver. Vi er fleksible med hensyn til eksamensforberedelser eller andre behov. Du jobber hjemmefra og vi stiller ingen krav til når på døgnet du jobber. Timebetaling 150 - 160 kr. Kommunikasjonen vil primært foregå via e-post. Vi engasjerer kun arbeidstakere, ikke selvstendig næringsdrivende. Dette er en perfekt jobb for en student som ønsker fleksibelt arbeid ved siden av studiene!

Hvis samarbeidet fungerer godt kan det være aktuelt å avtale et nytt oppdrag etter samme kriterier.

Send en e-post til post@barnasnorge.no vedlagt begrunnet jobbsøknad (kortfattet) og CV. Opplys hvor mange timer du forventer å kunne jobbe pr uke. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende.

Publisert:04.01.18

Peter Felix Tschudi

E-post: E-post
Virksomhet:BarnasNorge.no

BarnasNorge.no drifter en aktivitetsportal for småbarnsforeldre. Portalen er landsdekkende. Visjonen er å bli Norges førende portal for aktiviteter for barnefamilier. Nettstedet er i løpende utvikling, og vi ønsker input fra "unge kreative studerende" til å være med å utvikle siden. Siden er utviklet av utenlandske programmerere, som også står for vedlikeholdet, men vi ønsker å tilknytte oss kompetanse i Norge, på oppdragsbasis, på områder som programmering av ny layout, interaktivt web-design, og utvikling og drift av sosiale medier.

Firma Peter F Tschudi, som står bak siden, utvikler og drifter nettsteder rettet mot forskjellige målgrupper. Nye nettsteder publiseres i 2018.