Selger i møbelbutikk - sommerjobb med 30% deltidsjobb til høsten

Vi er på jakt etter en positiv, utadvendt og konkurranseinnstilt selger til Møbelringens energiske team i Arendal. Personen vi søker starter som sommervikar og stillingen går deretter over i en 30% deltidsstilling fra høsten 2018. Passer perfekt for studenter, som ønsker deltidsjobb ved siden av studiene og som kan jobbe mye i sommerferien og ellers i skolens friperioder. Vi vil ha deg som brenner for salg, gir det lille ekstra til kunden og som ønsker å bidra til vår engasjerte selgerkultur! Stillingen er 30%, men med mulighet for ekstravakter utenom det faste.

• Salg
  • Kundeoppfølging

Arbeidstid

Butikkens åpningstider:

• 10-19 hverdager
  • 10-16 lørdager
  • Det må påregnes en kombinasjon av arbeidstid knyttet både til kveld, dag og annenhver lørdag

Ønskede kvalifikasjoner

• Du er glad i mennesker, liker å jobbe med salg, har godt humør og liker utfordringer.
  • Fordel med erfaring fra salg, eller stor interesse for salg og kundebehandling
  • Resultatorientert
  • Ha et ønske om å alltid yte "det lille ekstra" for kunden
  • Gode datakunnskaper
  • Gode norsk-kunnskaper
  • Interesse for møbler og interiør

Personlige egenskaper

• Du er ansvarsbevist og lærevillig
  • Du er engasjert og tar initiativ

• Gode kollegaer
  • God opplæring
  • Trivelig butikk
  • Konkurransedyktige betingelser

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Knut Handeland i Personalhuset på epost: knut.handeland@personalhuset-sg.com eller på telefon: 98 29 52 78.
For å søke stillingen - se www.personalhuset.no under ledige stillinger - Aust-Agder. Søk i dag, vi intervjuer fortløpende aktuelle kandidater.

Publisert:05.06.18
Type stilling: Deltid
Fast stilling
Frist:Fortløpende

• Uspesifisert

• Aust-Agder

Knut Andreas Handeland

E-post: E-post
Virksomhet:Personalhuset Staffing Group

Personalhuset Staffing Group er et av Nordens største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskaper. Vi har stor geografisk spredning og uansett hvor du møter oss vil den samme høye kvalitet og entusiasme prege våre tjenester.

Vi tilbyr tjenester innenfor følgende områder:

• Search & Selection (rekruttering)
  • Personalutleie
  • Consulting & Outplacement

På Sørlandet har vi kontorer i Arendal og Kristiansand. Vi har lokale rådgivere med lang erfaring i bransjen og god lokal kjennskap til næringsliv og kandidater i Agder-fylkene.