Sommerjobb som leder på Friluftsskoler

Friluftsrådet Sør er et interkommunalt samarbeid mellom 9 kommuner øst i Agder og vest i Telemark. Vi arbeider med et vidt spekter av friluftsrelaterte oppgaver. Mer informasjon om vår virksomhet finner du på friluftsrådet.no og ved å følge oss på facebook. I løpet av sommeren vil vi tilby gratis friluftsskoler, over fire dager inkludert en overnatting ute, for barn i aldersgruppen 10 -13 år. Det vil bli arrangert fra 1 til 3 friluftsskoler per kommune. Se friluftsskole.no for ytterligere informasjon. Vi lyser derfor ut 10 sommerjobber til 16 friluftsskoler i våre medlemskommuner.

Alle søkere må:

Være glad i natur og friluftsliv

Like å arbeide med barn og unge

Ha førerkort klasse B

Være 20 år eller mer

Kunne framlegge gyldig politiattest

Ha førstehjelpskurs

Ønskelig:

Friluftslivs- eller lærerstudenter ved høgskoler eller universiteter

Førerkort klasse BE og disponerer egen bil

Instruktørkurs i padling og klatring

Livredningskurs

Lokal kjennskap til flere av kommunene er en fordel

Vi tilbyr:

«Drømmesommerjobb» for 10 unge voksne i 4 - 6 uker

Relevant praksis for studenter

Opplæring og planlegging første uka

Nødvendig utstyr, en varebil og en tilhenger

Lønn i samsvar med kommunale satser

Kort og begrunnet søknad med CV sendes til geir@friluft-sor.no innen 12. mars

Aktuelle kandidater av begge kjønn vil bli kontaktet med tanke på intervju, og tar da med nødvendig dokumentasjon.

Publisert:09.02.18
Type stilling: Midlertidig
Praksis/Internship
Frist:12.03.18

• Idrettsfag
  • Lærerutdanning og pedagogikk
  • Uspesifisert

• Aust-Agder
  • Telemark

Geir Henning Waagsnes

E-post: E-post
Virksomhet:Friluftsrådet Sør

Friluftsrådet Sør er et interkommunalt samarbeid mellom 9 kommuner øst i Agder og vest i Telemark. Våre medlemskommuner er: Arendal, Froland, Gjerstad, Grimstad, Nissedal, Risør, Tvedestrand, Vegårshei og Åmli. Vi arbeider med et vidt spekter av friluftsrelaterte oppgaver. Hovedsatsningen vår er informasjonsarbeid, pedagogisk virksomhet og aktivitetsrettede tiltak særlig rettet mot barn og unge.