Sykepleier/vernepleier/sosionom/barnevernspedagog (ekstravakt) - ABUP ungdomsklinikken, Arendal

Ungdomsklinikken består av akutt døgnenhet for Aust og Vest Agder og Ambulant Akutt Team i Aust Agder.

Akutt døgnenhet skal gi tilbud om akuttplass for unge mellom primært 13 til 18 år innen psykisk helsevern.

Vi har behov for ekstravakter for jobbing dag, kveld og nattevakter. Tiltredelse snarest.

Aktuelle søkere blir kontaktet. Det vil normalt ikke sendes avslagsbrev til søkere som ikke får tilbud om jobb.

• Sykepleier
  • Vernepleier
  • Sosionom/barnevernspedagog
  • Førerkort klasse B
  • Studenter ferdig våren 2018 kan også søke.
Utdanningsnivå
  • Høyskole / Universitet, Diplom- / Bachelorgrad
Personlige egenskaper
  • Selvstendig
  • Ansvarsbevisst
  • Fleksibel
  • Være en god teamarbeider

For å søke på stillingen følg denne lenken

Publisert:04.01.18
Type stilling: Deltid
Frist:31.01.18

• Helse- og sosialfag

• Aust-Agder

Carl Otto Christiansen

Virksomhet:Sørlandet Sykehus

Sørlandet sykehus tilbyr spesialisthelsetjenester innen somatikk, psykiatri og avhengighetsbehandling. Våre fire hovedoppgaver er pasientbehandling, opplæring av pasienter og pårørende, forskning og utdanning av helsepersonell.