Vi søker teknologikonsulenter

Netlight er en samling genuine konsulenter, som jobber sammen for å bygge Europas mest progressive IT-konsulentselskap. Netlight ble startet i 1999. Fra begynnelsen var rekrutteringsstrategien: Ansett noen som er smartere enn deg selv og la de innovere, skape og bygge et fantastisk konsulentselskap. Vi setter ikke våre konsulenter i bås utifra teknologi. Vi selger ikke lange fastprisprosjekter som låser oss til leveranser langt frem i tid. Vi kombinerer stolthet i konsulentyrket med lidenskap for teknologi. Netlightere er problemløsere, og Netlightere blir nøkkelpersoner hos kunde.

Trives du best i Oslo? Vil du ha oppdrag i utlandet? Vil du i fremtiden være med å bringe Netlight til neste europeiske by? Osloeventyret startet i 2008, og siden den gang har vi bygget et selskap med 120 ansatte hos 30 aktive kunder. Vi vokser ved alle våre kontorer i Stockholm, Helsinki, Hamburg, Berlin, München, Zürich og København og er over 1000 ansatte som bryr seg om hverandre og sin arbeidsplass.

Hva er forskjellen på en programmerer og en konsulent? Å være konsulent krever mer enn rå kompetanse. Det krever å raskt se behov og forstå kundens forretning. Det handler om å aktivt jobbe for å finne den beste løsningen. En konsulent har et ønske om verdiskapning i alt hun gjør og ønsker å gjøre det sammen med andre. I Netlight mener vi at en genuin konsulent har høy grad av kompetanse, kreativitet og forretningssans.

Kompetanse kan være formell og praktisk. En Netlightkonsulent lykkes med å beskrive og resonnere rundt sin kompetanse med selvsikkerhet. Vi tror at følgende kvalifikasjoner gir gode forutsetninger for å lykkes hos oss:

 • Utdannelse innenfor: Teknologi, informatikk, industriell økonomi, matematikk og fysikk, industriell design eller nært beslektede områder.
 • Fortrinnsvis masterutdannelse og relevant prosjektbasert erfaring.
 • For nyutdannede vektlegger vi spesielt praktisk bruk av relevant metodikk og teknologi igjennom jobb eller hobbyprosjekter, frivillige verv og annet engasjement samt akademiske resultater.
 • Erfaring med en eller flere av følgende teknologier: JavaScript (eks. Node, React, Angular), Java, .Net, Azure, AWS, R, Python, iOS, Kotlin, Android.
 • Erfaring med en eller flere områder og metodikker: Software- og apputvikling, UX (tjenestedesign og interaksjonsdesign), scrum og agile coaching, data science, maskinlæring, test og testutvikling, testledelse, teknisk prosjektledelse eller business intelligence.

Kreativitet handler om aktiv problemløsning, selvledelse og å drive sin egen utvikling.

 • Du er en problemløser. Du vet at 1+1=3, og nyttegjør deg av nettverket for å lære.
 • Du tar eierskap over egen utvikling og former aktivt din kompetanse og rolle hos kunde.
 • Du trives utenfor komfortsonen, og benytter deg av støtte fra teknisk og personlig mentorskap for å sikre høy kvalitet i din leveranse.

Forretningssans. En Netlightkonsulent brenner for å løse forretningskritiske kundeproblemer i tett samarbeid med kunden.

 • Du er responsiv på behov fra omgivelsene og markedet.
 • Du vet at det ikke er antall timer som skaper verdi.
 • Du streber etter å være tilgjengelig for kunden som nøkkelressurs og problemløser når det virkelig gjelder.
 • Du bygger nettverk både hos kunde og i Netlight for å skape tillit.

Om søknadsprosessen Netlight fokuserer på Talent Management fra første møte. Rekrutteringprossessen er laget for at vi skal bli bedre kjent. Du vil få et fast kontaktpunkt fra Talent Search, og sammen vil dere igjennom prosessen og møter med flere Netlightere utforske:

 • Hvilken kompetanse og erfaring du har
 • Hva som motiverer deg, og hvor du vil i fremtiden
 • Hvilket unike bidrag du vil ha til organisasjonen
 • Hvordan Netlight kan kan bidra til at du oppnår dine ambisjoner og motiveres

Dersom prosessen ender i en ansettelse benyttes denne informasjonen i din videre karriereplanlegging. Vi leter roller og prosjekter som tar deg i den retningen du ønsker å gå. Din mentor gir deg støtte til å planlegge din profesjonelle utvikling, som vil utleves igjennom prosjektene du får jobbe med hos våre kunder og ditt personlige bidrag til å bygge Netlight som organisasjon.

Oppstart kan diskuteres, og vi ønsker å komme i kontakt med personer som er tilgjengelig for oppstart både i 2018 og hele 2019.

Jeg forteller deg gjerne mer om en karriere i Netlight.

Kontakt helene.lien.heitmann@netlight.com/93822767 for spørsmål eller for å søke. Legg ved CV, motivasjonsbrev, karakterutskrifter og annen dokumentasjon (e.g. attester, GitHub) i din søknad.

Stilling

Publisert:12.06.18
Type stilling: Heltid
Fast stilling
Frist:31.12.18

Fagområder

 • Ingeniør- og teknologiske fag

Sted

 • Oslo

Kontaktperson

Helene Lien Heitmann

E-post: E-post
Telefon: 93822767
Virksomhet:Netlight Consulting

Netlight er IT-konsulentselskap med kontorer i Oslo, Stockholm, München, Berlin, Hamburg, Helsinki, Zürich og København. Vi leverer konsulenttjenester innenfor IT til kunder der teknologi er en forretningskritisk del av deres virksomhet.

I 2017 og 2018 ble Netlight kåret til både en av Norges og Europas beste arbeidsplasser av Great Place to Work institute. De ansatte beskriver Netlight som et sted der mennesker bryr seg om hverandre, samarbeider og legger mye av seg selv i sitt arbeid. Netlightere er stolte over jobben de gjør, og vil anbefale Netlight til både kunder og potensielle ansatte. 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.