Vil du kickstarte din karriere med målet om å bli markedets beste konsulent?

Acando er et brukerfokusert og teknologidrevet konsulentselskap. Teknologi driver forandring, men det er brukerens evne og ønske til å ta teknologien i bruk som skaper verdi. Med teknisk spisskompetanse og inngående innsikt i brukeratferd, skaper vi idéer, løsninger og mobiliserer organisasjoner til forandring.

Acando brenner for å utvikle og akselerere talent!
Vår visjon er å utvikle markedets beste IT- og Management-konsulenter. I løpet av vårt treårige talentprogram, videreutdanner og trener vi våre young professionals kontinuerlig i konsulent- og prosjektarbeid, samt generell forretningsvirksomhet.

Er du et Tech Talent eller et Biz Talent med drivkraft og lidenskap?
Tech Talent er for deg som elsker å løse krevende utfordringer ved hjelp av programmering, mens Biz Talent er for deg som brenner for innovasjon, brukeropplevelse og digital transformasjon.

Ved begge retninger vil du få noen av Norges absolutt beste talenter som kolleger. Hos oss utvikles du både faglig og personlig sammen med en gjeng dyktige mennesker. Vi tror på samhold og fellesskap i et åpent miljø, hvor ingen utfordring er for stor og ingen idé er for liten. Vi leverer vellykkede prosjekter i felleskap. Slik akselererer vi utvikling og talent best i Acando.

Søknadsfrist 7. mars
Oppstart august 2018

Les mer og søk Acandos talentprogram på www.acando.no/talent

Stilling

Publisert:05.02.18
Type stilling: Trainee
Fast stilling
Frist:07.03.18

Fagområder

  • Administrasjon og ledelse
  • Datateknologi
  • Ingeniør- og teknologiske fag
  • Økonomi og juss

Sted

  • Oslo
  • Sør-Trøndelag

Kontaktperson

Christine Lund

E-post: E-post
Telefon: 98222188
Virksomhet:Acando

Acando AS er et børsnotert konsulentselskap, med 22 kontorer i 5 land. I Norge gjennomfører vi blant annet tunge arkitekturprosjekter for store private og offentlig virksomheter, høyteknologiske løsninger for bedrifter i alle størrelser, samt leverer forretningsløsninger til små og mellomstore bedrifter.

Vi liker å tro at det er få selskaper som er så gode som oss til å kombinere forretningsforståelse med teknologikunnskap og samtidig realisere kundeopplevde verdier i grenseland mellom teknologi og virksomhet.

I Norge har vi kontorer i Oslo, Trondheim, Ålesund og Kristiansand.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.