Gå til hovedinnhold

App for administrasjon og visning av kunst

Hopp til hovedinnhold

Vi har noen tanker om en app som kan hjelpe oss å effektivisere logistikken med kunsten for oss som utstillingsorganisator, samt være et supplement til den fysiske utstillingen for publikum. Vi har ikke jobbet med en detaljert spesifikasjon, så kartlegging av behov og muligheter og kreative løsninger blir en del av oppgaven.

Vi ønsker oss en allsidig app som kan brukes internt i styret, mot kunstnere (en til en), og av publikum (medlem) (ikke-medlem).

I forbindelse med utstillinger er det mange kunstverk som skal registreres med tittel, teknikk, mål, pris, foto osv. Denne informasjonen brukes til forsikring, og til å lage prislister og markedsføre kunsten for publikum. 

Her er noen stikkord:

Mot kunstner:Skrive utstillingskontraktFå inn informasjonen om hvert bilde til en utstillingRapport (til forsikringsøyemed)Rapport (Prisliste)

Publikum: (ikke medlem)Se bilder og informasjon under utstilingerStemme på favorittbilde (publikumspris)Innmelding som medlemPåmelding til aktiviteterFølge oss på sosiale medierSøke om utstilling?

Publikum (medlem): Motta invitasjonerRabatter?KunstklubbReklamere for egen kunst? Kunstforum?Hva kan gjøre medlemskap/appen interessant for medlemmer?

Oppdragsgiver

Grimstad Kunstforening

Grimstad Kunstforening er en ideell organisasjon, åpen for alle. Vi har pr. tiden rundt 130 medlemmer. Foreningens formål er å arbeide for å øke forståelsen og interessen for billedkunst, kunsthåndverk og beslektede uttrykksformer. Våre lokaler er historiske Reimanngården i Grimstad sentrum. Der arrangerer vi hovedsaklig 4-6 utstillinger i løpet av året, men kurs og andre arrangement er også aktuelt. I 2024 fyller Grimstad Kunstforening 50 år.

Oppgaveforslag

Type: Fra virksomhet
Publisert: 2023-04-14
Status: Ledig
Grad: Uspesifisert

Fagområder

Dette forslaget er åpent for flere studentoppgaver.