Grafisk utforming, design, webdesign og konseptutvikling av installasjon

Det er tre forskjellige ting vi er ute etter.

Det viktigste er en grafisk profil. Som representerer bedriften på en god måte. Vi må ha logo, men vil helst ha en full pakke.

Nummer to på listen er design av bedriftens nettside, da snakker vi om wireframing og design, selve programmeringen er mindre viktig da vi skal bruke Craft. Dersom du ønsker å også gjøre programmeringen kan vi snakke om hvordan det kan gjøres.

Til slutt, dersom det er tid, kan vi sette oss ned for å designe en interaktiv installasjon som vi vil bruke til bedrifts messer i framtiden, når messer åpner igjen. For inspirasjon kan du/dere gå på Pinterest og søke “Interactive Exhibition”

Fordelen du vil ha hos oss er at vi starter fra bar bakke. Du kan uttrykke din kreativitet fritt og få en opplevelse av hvordan det er å jobbe opp mot en bedrift. Men du/dere står ikke på egne ben. Vi har erfaring innen alle oppgavene vi nevner ovenfor, dermed kan vi hjelpe deg/dere framover og komme med innspill underveis.

Mitril AS

Mitril er en nystartet bedrift i grimstad. Vi driver med strategisk utvikling og produksjon.

Kort fortalt:

• Utvikling = vi kan lage alt fra lagersystem til enkle nettsider
  • Produksjon = vi lager innhold til museer. Hele prosessen fra å designe rom, til å produsere spesiallagde installasjoner

Vi startet opp hos UiA Nyskaping og daglig leder er en tidligere elev på Multimedie bachelor som også har vært innom master løpet.

Publisert: 2020-11-25
Status: Ledig