Hvordan få den yngre målgruppen til våres bakeriutsalg?

Hopp til hovedinnhold

Baker Jørgensen har i Arendal 7 stk etablerte bakeriutsalg. I våre nye produksjonslokaler som ble tatt i bruke 2018 produserer vi catering, brød, kaker, bakst osv til egne utsalg samt til bedrifter og private. 

I 2019 hadde våre utsalg total brutto omsetning på 47.000.000,- fordelt på over 1.200.000 varer og over 1.000.000 kunder. 

Vi vil sammen med dere kartlegge hvordan vi kan nå den yngre målgruppen til våres utsalg. 

I dag er flesteparten av våre kunder håndverkere, pensjonister og etablerte voksne. De er gode kunder, men dessverre klarer vi ikke og tiltrekke oss studenter. 

Studenter som ønsker denne oppgaven som bachelor eller master vil kunne få fullt innsyn i våre utsalg og produksjon.

Baker Jørgensen er stolte av sine produkter, og mener at det er kvalitet som gjør en bedrift langsiktig.

Oppdragsgiver

Jørgensen & Co ANS ble etablert av Fredrik Emanuel og Karin Jørgensen i 1904. Deres første dagsomsetning var kr 13,00.

Produksjonen til bedriften har frem til 2018 vært på Torvet i Arendal sentrum. Oktober 2018 flyttet vi produksjonen til moderne lokaler på Stoa i Arendal. 

Vi har i dag 7 utsalg/cafeer plassert i Arendal.

Bedriften er en av Arendals eldste bedrifter, og blir av enkelte regnet som en institusjon i byen.  

I 2019 solgte vi over 1.150.000 varer over disk. 

Vi har også store catering leveranser til bedrifter og privatpersoner. 

Bedriften er en av Arendals eldste bedrifter, og blir av enkelte regnet som en institusjon i byen.  
Baker Jørgensen AS er stolt av sine produkter, og mener at det er kvalitet som gjør en bedrift langsiktig.

Les om oppdragsgiveren >

Kontaktinformasjon Logg inn for å se forslagets kontaktperson