Hvordan klokt introdusere en sosialt entrepenørskapsbedrift i markedet

Hopp til hovedinnhold

Såpefabrikken skal introduseres i markedet! Såpefabrikken er et sosialt entrepenørskapskonsept i Ivater AS, og skal være en virksomhet hvor det utvikles, produseres og selges naturlige håndlagde såper av høy kvalitet, og samtidig er en reell arbeidstreningsarena for personer med tidligere rusavhengighet. Ivater er en ideell virksomhet for rusrehabilitering.

Såpefabrikken vil både ha en nettbutikk og en fysisk butikk. Websiden og profil er på plass (www.sapefabrikken.no), mens den fysiske butikken er i ferd med å etableres. 

Oppgaven vil omhandle hvordan vi klokt introduserer våre produkter i de forskjellige kanalene, samtidig som vi respektfullt formidler at ved å kjøpe våre varer også bidrar til inkluderingsdugnaden ved å bistå utfordrede grupper.

Oppdragsgiver

Ivater AS er en sosial entrepenørskapsbedrift med retning rusfrihet. Vi har tro på at rusfrihet, sosial tilknytning og meningsbringende aktiviteter går hånd i hånd. Derfor har vi etablert Såpefabrikken. I Såpefabrikken utvikles, produseres og selges naturlige og håndlagde såper av høy kvalitet. I Såpefabrikken tilpasses oppgaver og ansvar på individnivå, for at hver og en skal kjenne mestring, arbeidsglede og forløse sitt potensiale. 

Vi er med på inkluderingsdugnaden!

Les om oppdragsgiveren >

Oppgaveforslag

Type: Fra virksomhet
Publisert:2019-10-16
Status:Ledig
Grad: Ingen

Fagområder

Emnekoder

Ingen emnekoder
Dette forslaget er åpent for flere studentoppgaver.

Kontaktinformasjon Logg inn for å se forslagets kontaktperson