Produksjons assistent

Hopp til hovedinnhold

Jeg er på utkikk etter samarbeid med elever i forhold til stilling som produksjons assistent i Agder. Til mine danseforestillinger som vil vises i Agder i løpet av 2020. 

Produksjone assitenten skal assistere i administrative oppgaver rundt produksjonene nevnt nedenfor. I disse oppgavene inngår det søknads skriving, budsjettering og tilstedeværelse under forestillinger. 

Prosjektene er blant annet: 

- Norges premiere av "The human construction", 45 minutter danseforestilling. Gjennomføres i Kr. Sand og Arendal

- Forporsjekt "Bjørneboe i butoh" 3 måneders forprosjekt, gjennomføres i Kr. Sand

- Forprosjekt ASMR, 3 mnd forprosjekt gjennomføres i Grimstad og Kr. Sand

Oppdragsgiver

OM KUNSTNERSKAPET

Mine forestillinger og kunstverk er en feiring av vår menneskelige eksistens og tar et kritisk syn på sosiale, politiske og kulturelle utfordringer. Prosjektene springer ut fra et ønske om å lære å kjenne menneskets natur. Et ønske om å inspirere til observervasjon, og vekke medfølelse og respekt mellom oss, som individuelle og  likeverdige mennesker.
Jeg søker å gjenskape det ubevisste språket gjennom butoh, spor av det råe i mennesket. Jeg anerkjenner skjønnheten og styrken i vår sårbarhet som me

mennesker, og belyser struktur, instinkt og kontrast i et poetisk og oppriktig uttrykk. Resultatet er en fysisk manifestasjon; en prosess forankret i personlig erfaring, minne og oppfatning.

Kunst kan være like ubetydelig eller like ærefullt som livet selv.
Som kunstner deler jeg min visjon med andre. Dette krever rigorøs ærlighet og vilje til å utforske, så jeg kan bruke dem som mine allierte og være fullt kreative.

Les om oppdragsgiveren >

Oppgaveforslag

Type: Fra virksomhet
Publisert:2019-10-03
Status:Ledig
Grad: Ingen

Fagområder

Emnekoder

Ingen emnekoder
Dette forslaget er åpent for flere studentoppgaver.

Kontaktinformasjon Logg inn for å se forslagets kontaktperson