Promofilm i forbindelse med ny næringspris

Hopp til hovedinnhold

Vi ser etter studenter som kan hjelpe oss med å lage tre videosnutter i forbindelse med Arendal kommunes nye næringspris.

I disse dager er slusene åpne for å nominere kandidater til å vinne prisen, siste dato for å nominere kandidater er 27. mars. I april skal juryen diskutere de nominerte og velge ut topp tre kandidater. Når disse er valgt ut, og blant dem en vinner, ønsker vi å få lagd videosnutter om hver av dem (periode mai-juni). Dette som et virkemiddel for å få vist frem det arbeidet hver av kandidatene gjør, og gjort litt stas på dem. Videosnuttene som lages skal vises under prisutdelingen i Arendal bystyre 18.juni, og mulig deles på kommunens Facebookside. 

Synes du det er gøy for å fortelle gode historier gjennom video, er selvgående og initiativrik og sulten på reell erfaring fra markedet. Da håper vi du tar kontakt snarest for en prat! Søk som gruppe eller alene. 

Les mer om den nye næringsprisen her: https://www.arendal.kommune.no/tjenester/naring-bevilling-skatt-og-betaling/naringsliv/naringsprisen/

Egen PC/Mac og filmutstyr bør beregnes bli benyttet. Oppdraget er ikke betalt. Eventuelle kostnader og utgifter må avklares på forhånd. 

Oppdragsgiver

Oppgaveforslag

Type: Fra virksomhet
Publisert:2020-03-02
Status:Ledig
Grad: Ingen

Fagområder

Emnekoder

Kontaktinformasjon Logg inn for å se forslagets kontaktperson