Promovideo av bedriften og forklaringsvideo nytt konsept

Mål med oppgave

Apidari ønsker å vise viktigheten av å velge en trygg leverandør for å sikre solide leveranser og gode løsningsvalg innen tjenestene vi leverer. Apidari har nylig flyttet inn i nye kontorer i Grimstad og ønsker å vise at vi har kommet for å bli, både lokalt og nasjonalt. Lokal tilhørighet og tilknytning til UiA er også viktige elementer å få frem. Målet er derfor å produsere video/reklamevideo rettet mot besøkende på våre nettsider, sosiale medier og i fremtidig markedsføring og profilering. Vi ønsker både å vise hvem vi er for fremtidige kunder og for rekruttering av fremtidige medarbeidere.

Apidari utvikler i disse dager et nytt konsept hvor forklaringsvideo/reklamefilm er planlagt for å enkelt forklare konseptet og leveransen for fremtidige kunder. Forklaringsvideoen vil bli brukt på nettsidene og i markedsføring av konseptet.

Oppgaveomfang

I samarbeid med interesserte studenter vil det i dialog bli satt opp primærmål for ferdigstillelse, samt sekundær- og tertiærmål avhengig av kompleksitet, kompetanse og omfang. Ferdig video og animasjon produkt kan være redigert fra en kombinasjon av allerede produsert videomateriale, nye opptak og 2D animasjoner/effekter (infotainment/edutainment) skulle interesserte kandidater ha ferdigheter rundt dette. Apidari har produsert illustrerte figurer, som fritt kan benyttes til oppgaven og/eller videreutvikles.

Apidari har kompetanse til profesjonell veiledning underveis og vi kan tilby arbeidsplass i våre lokaler under prosjektperioden for en god introduksjon til arbeidslivet. Det kan også bli aktuelt med videre arbeid og tilleggsoppdrag etter bacheloroppgave, avhengig av prosjektets fremgang og om kandidater ønsker dette.

Kort oppsummert

• Promovideo Apidari
  • Forklaringsvideo nytt konsept
  • Profesjonell veiledning
  • Arbeidsplass i  Apidari’s lokaler under prosjektet
  • Mulighet for videre arbeid og tilleggsoppdrag

Apidari AS

Apidari er et digitalt byrå som spesialiserer seg innen programmering, profilering og synlighet for kunder over hele landet.

Vi skaper nettsider, utvikler webløsninger, programmerer og koder for brukervennlighet og optimale funksjoner, arbeider med merkevarebygging og profilering, lager markedsstrategier, innholdsproduksjon med publiseringsplan, digital markedsføring og ads.

Vi har fullservice på alle våre leveranser.Våre løsninger rigges mot våre bedrifters langsiktige vekst.Vi ærer våre kundeforhold og bærer faget vårt med stolthet.

Vi er rustet for å rigge hele den digitale kroppen for bedriftene våre:

Fra det teknologiske skjelettet og bedriftens ansikt utad - til bedriftsprofilen i bevegelse og som interaksjon med eksisterende og nye kunder.

Bli med oss til neste nivå!

Vi har hovedkontor i Grimstad og en avdeling i Oslo.

Publisert: 2021-11-30
Status: Ledig