Rapporteringsløsning OBI (Oracle Business Intelligence

Hopp til hovedinnhold

BI-OBI på dockerplattform openshift. Kategoriseres som Drift.

 

Etablere et OS image med de nødvendige kravene til BI-OBI (dokumentert av Oracle), en docker container som inneholder installasjonsfiler, kommandoer som kjører til å installere BI-OBI, andre script hentet fra dagens setup script, noen dynamiske valg og noen innhenting av forskjellige passord o.l. Også dokumentasjon for prosedyren.

 

Her er noen eksempel på nettet: https://gianniceresa.com/2017/09/obiee-12c-docker-from-scratch/ som må selvfølgelig tilpasse våre infrastruktur.

 

Til slutt ender vi opp med en automatisert installasjon av BI-OBI for testmiljøene. Utviklerne kunne bestille sine egne testmiljøer, og Drift må bare justere små ting når nye versjoner av OBI blir tilgjengelig. Patching gjøres på et sted og alle instansene får patchene automatisk, m.m.  

Oppdragsgiver

Vil du jobbe i en alltid aktuell etat, der du får ta del i sterke, utviklende fagmiljø og arbeide med samfunnsrelevante oppgaver? Velkommen til Skatteetaten!

Hos oss jobber om lag 6500 ansatte med ett felles samfunnsoppdrag: Bidra til å sikre finansieringen av velferdssamfunnet. I tillegg sørger vi for et oppdatert folkeregister. Våre kunder er alle landets innbyggere, bedrifter og foretak.

I Skatteetaten møtes mennesker med ulik kompetanse- og utdanningsbakgrunn. Vi ansetter blant andre jurister, revisorer, økonomer, informatikere, sivilingeniører, statsvitere og informasjons- og kommunikasjonsutdannede. Vi er stolte av å huse et av landets ledende IT-miljøer, og er en stor leverandør av nettbaserte tjenester.

Les om oppdragsgiveren >

Oppgaveforslag

Type: Fra virksomhet
Publisert:2019-10-17
Status:Ledig
Grad: Ingen

Fagområder

Emnekoder

Kontaktinformasjon Logg inn for å se forslagets kontaktperson