Studenter møter Næringslivet

Hopp til hovedinnhold

En av våre ledere (tidl.UIA student) vil gjerne komme på skolen foran studentene og holde fagnyttig presentasjon om salgspsykolgi eller sosiale medier, merkevareledelse og rapportering f.eks. Kunne koblet det med en liten bedriftspresentasjon også, da vi er veldig intressert i å rekruttere noen fra UIA. 

Oppdragsgiver

Meltwater

Meltwater er et teknologiselskap ble startet i Oslo for 20 år siden, og har i dag over 2.000 ansatte i mer enn 25 land.30.000 selskaper bruker vår plattform til å holde oversikten over milliarder av samtaler på nett, trekke innsikter, og bruke dem strategisk til å ha kontroll over oppfattelsen av sin merkevare.

Vi lever etter verdiene våre og setter kultur i front, Moro, Enere & Respekt. Vi skal ha det gøy på jobb med de og det vi jobber med. Vi skal søke å være best i markedet gjennom profesjonell utvikling og personlig vekst. Og vi skal ha respekt for hverandre, arbeidsoppgavene vi har og visjonen satt av selskapet. Vi er rett og slett en arbeidsgiver som investerer tungt i potensiale, og gir muligheter for karriereutvikling så snart den enkelte viser ferdigheter og interesse for mer ansvar. Vi har nordmenn som for eksempel har startet sin karriere på kontoret her i Norge, men som har fortsatt karrieren videre på våre kontorer i USA, Sør-Afrika, Singapore, London eller andre land!

Oppgaveforslag

Type: Fra virksomhet
Publisert: 2021-09-06
Status: Ledig
Grad: Uspesifisert

Fagområder

Dette forslaget er åpent for flere studentoppgaver.