Studenter til Bachelor eller Masteroppgave i interaktivt 3D multimedia presentasjonsverktøy

Hopp til hovedinnhold

Applica Training Systems i Kristiansand ser etter studenter som kan være interessert i å forbedre et interaktivt presentasjonsverktøy som vi har utviklet for en tid tilbake.  Presentasjonen inneholder et fartøy utrustet med forskjellige utstyrsgrupper, alt i 3D, og plassert i et kunstig hav.  Det er et rammeverk med logikk og navigasjon omkring og spillmotor i bunn.  

2 – 3 programmerere har vært inne og jobbet med løsningen, med litt ulik tilnærming, så koden har blitt kompleks.  Kodingen kunne med fordel ha vært strukturert og dokumentert bedre for å lette vedlikehold og videreutvikling.  Siden presentasjonsverktøyet ble utviklet for noen år siden, så er det nok kommet nye versjoner av både 3D visualiseringsverktøy og spillmotor.  

Vi er åpne for forslag hvordan studenter ønsker å løse oppgaven.  F eks ved å analysere konseptet, løsningen, valg av verktøy, og enten reorganisere, strukturere og dokumentere kodingen bedre, og/eller starte med 3D modellene og bygge det på nytt igjen. 

Ta kontakt med Terje Schulze, på 38 10 07 70 ats@applica.no.

Oppdragsgiver

Applica Training Systems, ATS, leverer rimelige kompetanse- og e-læringsløsninger, skreddersyr e-læringskurs, lager nettsider, presentasjoner, 3D modelleringer og animasjoner. Fra våre kontorer i Kristiansand betjener erfarne e-lærings og multimediaprodusenter både nasjonale og internasjonale kunder. Oppdragene varierer fra små kortvarige produksjoner til deltagelse i store langvarige prosjekter.

Les om oppdragsgiveren >

Oppgaveforslag

Type: Fra virksomhet
Publisert:2019-10-02
Status:Ledig
Grad: Ingen

Fagområder

Emnekoder

Kontaktinformasjon Logg inn for å se forslagets kontaktperson