utvikling av nettløsning for fag-gruppene foto, arkitektur, eiendom.

darak.no / darak.com

begge domene eies av darak design, Dag Wirak.

Oppgaven går ut på å lage en nettbasert løsning som designmessig og brukermessig tilfredstiller dagens bruk av nettløsninger for data/mobil.

darak design:  tilbyr arkitekttjenester, søknadsprosess og prosjektering for nybygg, påbygg, tilbygg i  eneboligmarkedet. løsningen skal dekke informasjonsbehovet for kunder som ønsker disse tjenestene samt gi mulighet for å legge ut  informasjon og eksempler på utførte prosjekt.

darak photo: tilbyr foto i mange ulike former.  Herunder salg. Løsningen skal ha nettløsning for kjøp / bestillinger av bilder. Det er også vesentlig med enkel brukerløsning - som et galleri / utstillingen der opplevelsen av å se/vurdere enkeltbilder er ivaretatt.

darak eiendom: darak eiendom AS eksisterer.  Eiendomsforetak som eier bygg sentralt i Grimstad.  kombinerte bygg med næring og bolig.

Domenene darak.no og darak.com er sikret . Kun darak.no er i bruk.  Begge er plassert hos one.com.

Publisert:2019-11-07
Status:Valgt
Grad: Bachelor

Studenter