Vil du skrive din bachelor- eller masteroppgave hos oss?

EVRY har i en årrekke hatt samarbeid med Universitet i Agder for både bachelor- og masteroppgaver. Våren 2020 er intet unntak.

Vi er åpne for ulike typer oppgaver, og oppfordrer studenter til å ta kontakt med oss slik at vi sammen kan komme frem til egnet prosjekt om vi velger å samarbeide videre.

(CV som inneholder tidligere erfaring samt erfaring fra prosjekter ved UIA ønskes).

Fra gruppene som skriver oppgave hos oss forventer vi:

• Engasjement
  • Vilje til å lære
  • Vilje til å gjøre en innsats

Gruppene som skriver oppgave hos oss får:

• Veiledning og støtte gjennom et stort fagmiljø og dedikerte veiledere
  • Mulighet til å bruke ny teknologi
  • Mulighet til å lære av noen av de beste i bransjen
  • Bygge nettverk
  • Kanskje en jobb når alt er over

Ikke nøl med å ta kontakt!

EVRY er et av de ledende IT-selskapene i Norden. Vår ambisjon er å gi mening og liv til informasjon gjennom ideer, teknologi og løsninger som skaper verdier for våre kunder og nytte for samfunnet vi lever i. Vi fokuserer kontinuerlig på mangfold og oppfordrer spesielt kvinner til å søke stillinger hos oss.
EVRY kombinerer omfattende bransjekunnskap med en kundenær tilnærming. Vi kombinerer det store foretakets muskler med lokal tilstedeværelse for å hjelpe våre kunder med å realisere sitt fulle IT-potensiale.

Les om oppdragsgiveren >

Publisert:2019-10-09
Status:Ledig
Grad: Ingen