Gå til hovedinnhold

VR basert cockpit og prosedyretrener for piloter

Hopp til hovedinnhold

Applica Training Systems ser etter studenter som kan være interessert i å delta i utviklingen av en VR basert cockpit prosedyretrener for piloter. Prosjektet ble startet i 2020, og flere studenter har allerede vært med og bidratt i dette prosjektet. 

Prosjektet bygger i dag på en Airbus flytype. Den nyeste 3D modellen er optimalisert for 3D verktøyet Blender. Vi ønsker nå å utvide med en Boeing flytype i tillegg. 

Vi benytter Unity som plattform for å sette opp det virtuelle miljøet. Det virtuelle miljøet er satt opp ved bruk av Oculus SDK med bruk av hand tracking - altså at man ikke trenger å benytte kontrollerne som følger med VR brillene. Scriptene er skrevet i C#. Vi ønsker i dette prosjektet å bygge et bibliotek av interaksjoner med cockpit instrumenter. Dette biblioteket kan i sin tur benyttes til å sette sammen ulike prosedyre-treninger for piloter. 

Oppdragsgiver

Applica Training Systems

Applica Training Systems, ATS, leverer rimelige kompetanse- og e-læringsløsninger, skreddersyr e-læringskurs, lager nettsider, presentasjoner, 3D modelleringer og animasjoner. Fra våre kontorer i Kristiansand betjener erfarne e-lærings og multimediaprodusenter både nasjonale og internasjonale kunder. Oppdragene varierer fra små kortvarige produksjoner til deltagelse i store langvarige prosjekter.

Oppgaveforslag

Type: Fra virksomhet
Publisert: 2022-11-18
Status: Ledig
Grad: Bachelor

Fagområder

Dette forslaget er åpent for flere studentoppgaver.

Kontaktperson