Gå til hovedinnhold

100 % fast stilling - vernepleier/sykepleier - Sandnes ressurssenter

Lyst å jobbe i vakre Risør ? Vi har ledig 100 % fast stilling som autorisert vernepleier/sykepleier.

Vi søker etter engasjert vernepleier/sykepleier på Sandnes ressurssenter som består av flere bofellesskap for voksne med nedsatt funksjonsevne og som trenger hjelp til å mestre sine liv. Det er viktig at den enkelte beboer får mulighet til å leve og bo så selvstendig som mulig slik at vi bidrar til en trygg og meningsfull hverdag. Det er en variert beboergruppe med ulike faglige utfordringer og mange spennende og varierte arbeidsoppgaver.

Det satses stort på fagutvikling og kompetansehevende tiltak, spennende fagprosjekter og undervisning i enheten og i kommunen. Vi ser etter deg som har et engasjement for brukergruppen!  Ansattgruppen er sammensatt av forskjellige yrkesgrupper og kompetanse. Vi trenger en motivert person med god kompetanse på målrettet miljøarbeid, som går foran med faglig veiledning og ønsker å utvikle framtidens tjenester. Sandnes har fagkoordinatorer til faglig støtte og som bistår med fagutvikling i samarbeid med de ansatte.

Kommunens mål er at du skal føle deg ivaretatt, derfor satser vi på gode ordninger i forhold til kurs, videreutdanning og intern opplæring. Filosofien er at tillit gir mestring. Alle skal få benyttet sin evne til selvstendig arbeid i et aktivt felleskap med gode kollegaer og brukere.  Hver arbeidsdag er unik og det gir stor variasjon i arbeidet.

Arbeidsoppgaver

• Utfører arbeidet i henhold til gjeldende lover, forskrifter, målsettinger, instrukser og etisk faglige prinsipper.
  • Målretta miljøarbeid ved å delta i utvikling og oppfølging av tiltak overfor tjenestemottakerne. Dette i samarbeid med resten av teamet.
  • Følge opp og evaluere til enhver tid gjeldende planer og rutiner som retter seg mot bruker på tjenestestedet.
  • Observere, registrere og rapportere tjenestemottakers behov for tjenester i journal.
  • Veiledningsansvar i forhold til kolleger og eventuelt studenter.
  • Koordinere og samarbeide med andre interne og eksterne instanser.
  • Samarbeid med pårørende og verge.
  • Sterkt fokus på brukermedvirkning og selvbestemmelsesretten.
  • Medikamenthåndtering.

• Autorisert vernepleier/sykepleier
  • Det er ønskelig med erfaring fra brukergruppen, målretta miljøarbeid og utfordrende atferd
  • Kunnskap om og fokus på brukermedvirkning og selvbestemmelsesretten
  • Du må kunne stå i fysisk og psykisk krevende situasjoner over tid på grunn av arbeidets art
  • Du må ha dokumentert gode ferdigheter i norsk skriftlig og muntlig
  • Gode datakunnskaper
  • Førerkort klasse B

Personlige egenskaper

• Et reflektert forhold til din yrkesutøvelse
  • Evne til å samarbeide med kolleger, brukere og pårørende
  • Lojalitet til rutiner og beslutninger
  • Selvmotivert med en god arbeidsmoral
  • Proaktiv, strukturert og løsningsorientert
  • Entusiastisk, utadvendt og positiv
  • Evne og vilje til å bidra til et godt arbeidsmiljø og å se den enkeltes ressurser
  • Personlig egnethet vektlegges

• Spennende og varierte arbeidsoppgaver
  • En organisasjon som har fokus på å endre seg for å gi best mulig tjenester
  • Meningsfullt arbeid med gode kolleger
  • Opplæring og veiledning
  • Mulighet for faglig utvikling
  • Lønn og andre vilkår etter gjeldende tariffavtale

Annet

• Ved ansettelse kreves det gyldig politiattest, jf. helse og omsorgstjenesteloven § 5-4

Stillingstittel: Vernepleier/sykepleier
Publisert: 2024-06-11
Type stilling: Fast stilling
Frist: 2024-06-30
Oppstart: Etter avtale

• Helse- og sosialfag

• Agder

Anne Marie Magnussen

Enhetsleder - Habiliteringstjenesten i Risør
Risør kommune

Risør kommunes verdier er "Stolt", "Engasjert" og "Raus", og disse er grunnleggende for vårt daglige virke. Hvis disse verdiene virkelig appellerer til deg, kan du være den rette til å være med på laget vårt!

Vi har en av Nordens best bevarte og – i våre, og mange andres øyne – aller vakreste trehusbyer. Vi har en idyllisk kystlinje og en skjærgård godt tilrettelagt for allmennheten. Vi har tre fjorder, sterke og livskraftige grender, rike tur- og friluftsmuligheter. Kulturbyen Risør som er kjent for sine gallerier, dyktige kunsthåndverkere og et rikt kulturliv. Risør ble i 2015 kåret til Norges kulturkommune.

Hos oss finner du dyktige kollegaer, en løsningsorientert kultur, et trivelig arbeidsmiljø og muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi ønsker oss engasjerte, energiske og kreative medarbeidere som hjelper oss med å utvikle og forbedre både tjenestetilbudet til våre innbyggere og vår egen organisasjon og samhandling.

Åpne nettsted
Se LinkedIn-profilen