Gå til hovedinnhold

1x100% fast kombinasjonsstilling helsefagarbeider; Avd Aktivitet og mestring og Avd Halse hj.tjen.

Hopp til hovedinnhold

Det er ledig 1 x 100% fast kombinasjonsstilling 35,5 t/uke som helsefagarbeider der 72% stilling er knyttet til Avd. Aktivitet og mestring, Inn På Tunet demens, p.t. på Lindland gård. Arbeidet her er faste ukedager og man samarbeider med ansatte tilknyttet gården.

28% stilling er knyttet til Avdeling Halse hjemmetjeneste, med arbeid kveld/dag og hver 3.helg. Ønsket tiltredelse senest/medio september.

Avdeling Aktivitet og mestring er en avdeling innenfor Enhet Rehabilitering og mestring, og avdelingen består av ansatte som jobber på ulike dagsenter for demens, eldre og psykisk helse i hele Lindesnes kommune.

Avdeling Halse Hjemmetjeneste er en avdeling innenfor enheten Hjemmebaserte tjenester.

Stilling

Stillingstittel: Helsefagarbeider
Publisert: 2023-05-24
Type stilling: Fast stilling
Frist: 2023-06-07
Oppstart: Etter avtale

Fagområder

  • Helse- og sosialfag

Sted

  • Agder

Kontaktperson

Kontaktperson

Torunn Isaksen

Avdelingsleder
Lindesnes kommune

Har du lyst til å jobbe på Norges sydspiss? Lindesnes er landets sydligste kommune med om lag 23.500 innbyggere og 2100 ansatte. Kommunen er en av de største på Agder.

Mandal er kommunens by, og vi har de seneste årene hatt en formidabel by- og stedsutvikling, med et godt handelstilbud og et næringsliv i vekst. Det er en attraktiv kommune å bo i, med gode boog oppvekstmiljøer, og gode muligheter for jobb og utdanning. Kommunen har et rikt kulturliv, levende by og bygder, flotte naturområder fra hav til hei, og vi har et mangfoldig aktivitetstilbud for innbyggere i alle aldre.

Lindesnes kommune har tro på at mangfold på arbeidsplassen gjør oss bedre sammen, og vi vil derfor oppfordre kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, alder, kulturell bakgrunn, funksjonsnedsettelse eller hull i CV-en. 

Lindesnes er et godt sted å bo og leve. Bli med på laget vårt!

Åpne nettsted