24/7 Operatør

Hopp til hovedinnhold

Fast stilling før fullførte studier? 

Telekomselskapet ice, utfordreren til duopolet, søker 24/7 operatør. Her vil du få muligheten til fast stilling før fullførte studier med betalt opplæring. 

Du vil jobbe i teamet som er ansvarlig for døgnkontinuerlig overvåking og feilhåndtering av all tjenesteproduksjon. Det faglige ansvaret omfatter så vel telekommunikasjon som IT.

I rollen som operatør, vil du inngå i en skiftordning og være del av en avdeling som går under navnet Service Operation Centre (SOC).  Der vil du sikre at enhver feilsituasjon, som oppstår på ditt skift, oppdages og normaliseres på kortest mulig tid. På vakt har du et selvstendig ansvar for å sikre at feilsituasjoner detekteres, analyseres, at fagpersonell mobiliseres, at situasjonen kommuniseres til interessenter og, ikke minst, at tjenesteproduksjonen normaliseres uten tap av tid. 

  • Overvåking av nettverk og tjenesteproduksjon
  • Registrering og behandling av henvendelser
  • Mobilisering, eskalering og kommunikasjon ved feilsituasjoner
  • Håndtering av henvendelser fra politimyndigheter og hovedredningssentral
  • Tekniske analyser og feilhåndtering

Vi søker deg som er uredd, nysgjerrig og lærevillig. Vi søker deg som ser løsninger fremfor problemer, som liker tekniske utfordringer og som kan mobilisere stort engasjement og pågangsmot.  Du er god til å kommunisere klart og tydelig, skriftlig og muntlig, på engelsk og på norsk. Stillingens innhold krever at du kan sikkerhetsklareres og forutsetter bosted i Oslo eller nær omegn.

HVORFOR ICE?  

I 2018 og 2019 ble ice kåret til Norges 8. beste arbeidsplass gjennom Great place to work og har på kort tid blitt en betydelig utfordrer i mobilbransjen i Norge med over en halv million kunder og størst vekst i bransjen. Med deg på laget skal vi sørge for at ice forblir en unik og annerledes mobiloperatør. En mobiloperatør som hver dag kjemper for å bli Norges mest anbefalte selskap. 

Klikk på linken nedenfor for å komme inn på siden hvor du kan søke på stillingen.

https://www.toptemp.no/ledig-stilling/?id=3101

Stilling

Publisert:2020-03-25
Type stilling: Deltid
Frist:2020-04-09

Fagområder

  • Ingeniør- og teknologiske fag
  • Datateknologi

Sted

  • Oslo

Kontaktperson