Avdelingsleder Hartvig Nissen Skole

Hopp til hovedinnhold

Stilling som avdelingsleder for programområde Musikk, dans og drama, med hovedvekt på dramafag er ledig på Hartvig Nissen videregående skole i Oslo. 

Hartvig Nissens skole har utdanningsprogrammene studiespesialisering samt studiespesialisering for minoritetsspråklige elever, musikk, dans, drama (programområdet drama) og tilrettelagt opplæring. Skolen har ca. 700 elever og 80 ansatte. Hartvig Nissen legger vekt på systematisk oppfølging av elevene, og har elevenes læring og trivsel som satsingsområde. Som avdelingsleder for Musikk, dans og drama på Hartvig Nissen får du muligheten til å lede dedikerte lærere som samarbeider om elevenes læring. Avdelingsleder er en del av rektors ledergruppe som samarbeider om skolens helhetlige utvikling. 

Arbeidsoppgaver inneholder blant annet å lede en unik og spennende avdeling inn i framtida, administrative oppgaver, arbeide systematisk mot elevenes læring og personalansvar med fokus på utvikling. Det kan legges undervisning til stillingen.

For mer informasjon og søknadsprosess følg denne lenken.

Stilling

Publisert:2020-03-23
Type stilling: Heltid
Frist:2020-04-05

Fagområder

  • Kunstfag
  • Lærerutdanning og pedagogikk
  • Musikk

Sted

  • Oslo

Kontaktperson

Kontkatperson

Rektor Hanna Norum Eliassen

Hartvig Nissens skole har utdanningsprogrammene studiespesialisering samt studiespesialisering for minoritetsspråklige elever, musikk, dans, drama (programområdet drama) og tilrettelagt opplæring. Skolen har ca. 700 elever og 80 ansatte. Hartvig Nissen legger vekt på systematisk oppfølging av elevene, og har elevenes læring og trivsel som satsingsområde.