Avlaster til sjarmerende gutt på 6 år

Vi søker etter avlaster for snarlig tiltredelse. Det er også behov for tilkallingsvikarer. Arbeidet vil i hovedsak være på ettermiddag- og kveldstid, i helger og ferier.

Vi ser etter en som er oppriktig interessert i være sammen med barn, er kreativ og liker å leke. VI ser etter en som tenker utenfor boksen, har god utholdenhet, er omsorgsfull, tålmodig og forståelsesfull.  Jeg er en sjarmerende gutt på 6 år som trenger en eller flere assistenter som kan være sammen med meg enten hjemme eller ute på aktiviteter; alene eller sammen med familien min. Jeg har barneautisme og bor sammen med mamma, pappa og lillesøster på 3 år i Vennesla. Siden jeg har barneautisme trenger jeg gode rutiner og rammer, jeg trenger forberedelse og struktur i dagen min slik at jeg skal ha det best mulig.  Du må også kunne klare å hjelpe meg når jeg er frustrert.  På dagtid er jeg i barnehagen hvor jeg trives godt. Utenom barnehagen trenger mamma og pappa hjelp av en omsorgsfull og trygg voksen som er til å stole på. Etter sommeren blir jeg skolegutt, så da kommer jeg til å være på skolen på dagtid.  Jeg er en kreativ, morsom gutt med godt humør, og jeg elsker å tulle og tøyse. Jeg liker å leke med ABC, tegne med tusjer, se på ipad og hoppe på trampoline. Jeg liker også å dra på tur i sykkelvogna om været er bra, og å bade i basseng.  Det er ønskelig at den som tilsettes har førerkort klasse B, og kan disponere egen bil.

Aktuelle kandidater intervjues fortløpende. Oppgi i søknaden om du ønsker å være tilkallingsvikar.

Før tilsetting må det fremlegges gyldig politiattest. Jf. Helse- og omsorgstjenestelovens § 5-4. Tuberkulinstatus må dokumenteres ved tiltredelse. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om at søknaden blir unntatt fra offentlighet. Søkere vil varsles dersom anmodningen ikke kan imøtekommes (jf. Offentleglova § 25).

• Være med i lek og aktiviteter etter mitt og familien sitt behov
  • Praktisk bistand i forbindelse med personlig hygiene, av- og påkledning og i måltidsituasjon
  • Gi trøst, nærhet og trygghet
  • Lek og stimulering

Kvalifikasjoner

• De er ingen krav til formell utdannelse, men erfaring fra arbeid med barn med funksjonsnedsettelse er en fordel
  • Ønskelig med helsefaglig bakgrunn eller erfaring fra arbeid med barn med autisme
  • Erfaring med, og interesse for barn er en fordel
  • Gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper

• Du må takle stress og uforutsette situasjoner, og du må takle å jobbe tett på familien enten hjemme eller på aktiviteter. Det er viktig at kjemien stemmer mellom den ansatte og familien
  • Du må være selvdreven og ansvarlig, ha gode kommunikasjonsegenskaper
  • I fysisk god form, jobben kan medføre løfting
  • Fleksibel og positivt innstilt
  • Omsorgsfull
  • Evne til å stå i relasjoner over tid
  • Du må være ryddig og ha øye for detaljer Personlig egnethet vektlegges

Vi tilbyr

• En meningsfylt jobb med en unik mulighet til å ta del i et barns liv, og få erfaring i å jobbe med et barn med funksjonsnedsettelse
  • En jobb med frihet og ansvar
  • God opplæring av foreldre
  • Lønn etter gjeldende regelverk

Stillingstittel: Avlaster
Publisert: 2022-05-13
Type stilling: Midlertidig stilling
Frist: 2022-06-05
Oppstart: Etter avtale
Stillingsprosent: 0%

• Helse- og sosialfag

• Agder

Anne Cathrine Lie

Fagleder habilitering
Vennesla kommune - Enhet for barn og familie - Habilitering for barn

Vennesla kommune har 15 000 innbyggere og er en stor kommune på Agder. Urbant mylder i skjønn forening med bygdekultur, 20 minutter fra universitet og internasjonal flyplass og med variert og offensivt næringsliv. Vårt kulturhus er verdensberømt. Vi kan tilby et spennende kompetansemiljø blant 1200 ansatte. Mangfold er et kjernebegrep for oss. Vi ønsker å ansette mennesker uavhengig av kjønn, etnisitet, funksjonsevne, religion, alder og seksuell orientering. Sammen skaper vi fremtiden.

Enhet for barn og familie har ca. 85 ansatte og består av spes.ped team 0-6 år, barneverntjenesten, helsestasjon, familiesenter, jordmortjenesten, PPT, habilitering for barn og unge, barnefysioterapi og Moonlight. Resultatenheten skal samordne forebyggende og avhjelpende tiltak for barn og unge, slik at riktig tiltak kan settes inn så tidlig som mulig.  Habilitering for barn har blant annet ansvar for ansettelser av støttekontakter og avlastere for barn og unge i Vennesla kommune. Habilitering for barn bistår med praktisk bistand i form av støttesamtaler og veiledning til barn, foresatte og søsken og koordinering av ansvarsgrupper.

Åpne nettsted