Barnehagelærerstudent søkes til stilling som medarbeider i Undervisningsverkstedet

Er du interessert i kreative arbeidsmåter og bruk av teknologi i lek og læring?

Vi søker en barnehagelærerstudent i 20 % stilling som kan bidra til drift og utvikling av Undervisningsverkstedet. Den som ansettes blir en del av UV-teamet og skal samarbeide med de andre studentmedarbeiderne, lærere i delte stillinger og koordinator for Undervisningsverkstedet.

Undervisningsverkstedet er et teknologirikt undervisningsrom med fleksible møbler, som legger til rette for kreativ og studentaktiv undervisning. Rommet inneholder teknologi som er i bruk i barnehager og skoler i dag, for eksempel interaktive skjermer, iPads, Chromebooks, VR-teknologi, utstyr til opptak av lyd og bilde, utstyr til koding og 3D-printere.  Rommet gir muligheter for å utforske ulike måter å jobbe på med og uten teknologi.

Som medarbeider skal du:

• gi veiledning til ansatte og studenter i bruk av teknologier som er i rommet
  • utforske og vedlikeholde teknologiene
  • utvikle og lage opplæringsressurser for de som skal bruke rommet
  • bidra til utvikling og vedlikehold av Undervisningsverkstedets profil i sosiale medier
  • bidra i workshops, kurs og arrangementer for studenter og ansatte

Til stillingen søker vi en student som:

• går på barnehagelærerutdanning eller master i barnehagekunnskap ved UiA
  • er interessert i å utforske teknologier til bruk i lek og læring
  • er interessert i kreative arbeidsmåter med og uten teknologi
  • ønsker å gi veiledning og støtte i læringsprosesser
  • har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • er initiativrik og har evne til å jobbe selvstendig

Som medarbeider vil du få:

• lønn som studentassistent, lønnstrinn 24-26
  • muligheten til å utvikle egen kompetanse gjennom:
    • opplæring i og utprøving av ulike teknologier
    • veiledning i læringsprosesser
    • samarbeid med studenter, ansatte i lærerutdanningene og ansatte i skoler og barnehager

Dersom du syns dette høres interessant for deg, send oss en epost med søknad og CV. Søknaden må inneholde en kort søknadstekst hvor du beskriver din motivasjon og dine kvalifikasjoner for stillingen. Et utvalg av søkerne vil bli invitert til intervju. Oppstart etter avtale. Engasjementet har varighet på 1 år, med mulighet for forlengelse.

Stillingstittel: Studentmedarbeider
Publisert: 2021-05-04