Butikkhjelp bilbutikk

Hopp til hovedinnhold

 

Vi etablerer pop-up store på Amfi Vågsbygd senter fra mai til og med august, men kanskje ut 2021. I den forbindelse trenger vi 2 ekstrahjelper.

Arbeidstid vil i all hovedsak være på ettermiddag, f.eks fra 16-20 og annenhver lørdag fra 09-18. Under ferieavvikling trenger vi også hjelp på dagtid, så dette er en god mulighet for en flott sommerjobb også. Her blir vi enige om det som passer den enkelte kandidat. 

Ønsker du erfaring fra kundemøte, salg av kapitalvare, finansieringsprodukter og butikk kan dette være en god anledning. Opplæring i produkter vil bli gitt og ansvar fordeles etter kvalifikasjoner. Har du lett for å komme i kontakt med folk og er ryddig og strukturert så lærer vi deg resten. 

Stilling

Stillingstittel: Butikkselger
Publisert: 2021-05-04
Type stilling: Midlertidig stilling
Frist: Fortløpende
Oppstart: Fortløpende
Stillingsprosent: 50%

Fagområder

  • Uspesifisert

Sted

  • Agder

Kontaktperson

Alf Jonny Wroldsen

Daglig leder
Motor Forum

Motor Gruppen består i dag av importselskaper for Mitsubishi, Renault, Dacia og Hongqi samt bilforhandlerkjeden Motor Forum, totalt 21 bilforhandlere fra Kristiansand i sør til Ålesund i nord. Motor Gruppen har 490 ansatte og forventer en omsetning på 4,0 MRD i 2021.

Motor Forum AS Kristiansand forhandler bilmerkene Mitsubishi, Hongqi, Renault og Dacia. Vi omsetter for rundt 200mill i året og har 30 ansatte. I tillegg har vi for en midlertidig periode pop-up store på Vågsbygd senter. 

Åpne nettsted