Gå til hovedinnhold

Er du vår nye arealplanlegger?

Hopp til hovedinnhold

Vil du være med å videreutvikle Vennesla kommune med mange spennende prosjekter og med stort utviklingstempo?

Seksjon for samfunn og miljø/enhet for plan og utbygging søker arealplanlegger til henholdsvis en fast stilling ved enhet for plan og utbygging og et års vikariat med mulighet for forlengelse i stab for samfunn og miljø.

Seksjon for samfunn og miljø, stab ledes av kommunalsjef for samfunn og miljø og har syv ansatte. Staben har bl.a. ansvaret for overordnet kommuneplanlegging, samferdsel og trafikksikkerhet, næringsutvikling, idrett og friluftsliv, natur- og miljøforvaltning, beredskap og samskaping. 

Enhet for plan og utbygging har 13 ansatte innenfor fagområdene arealplanlegging, byggesak, oppmåling, matrikkelføring, geodata- og adresseforvaltning og landbruk.

Vi søker etter to faglig dyktige og engasjerte rådgivere (en fast stilling og ett års vikariat med mulighet for forlengelse) til å jobbe med arealplanlegging. Hovedoppgavene vil være å saksbehandle reguleringsplaner og bidra til utvikling av Vennesla som grønn, urban bygd. Det legges vekt på tverrfaglig samarbeid og nettverksjobbing.

Vi tilbyrHos oss blir du del av en kommune i rivende utvikling, med god befolkningsvekst og mange store og spennende prosjekter. Varierte arbeidsoppgaver, der du er med å skape og utvikle – her vil du se resultater av det du holder på med. Konkurransedyktig lønn og god pensjonsordning. Godt arbeidsmiljø og dyktige kolleger.

Tiltredelse: Snarest.

Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om at søknaden blir unntatt fra offentlighet. Søkere vil varsles dersom anmodningen ikke kan imøtekommes (jf. Offentleglova § 25).

Se hele stillingsannonsen og send søknad her: Annonse - Webcruiter

Stilling

Stillingstittel: Arealplanlegger/rådgiver
Publisert: 2023-01-23
Type stilling: Fast stilling
Frist: 2023-02-09
Oppstart: Etter avtale

Fagområder

    Uspesifisert

Sted

  • Agder

Kontaktperson

Kontaktperson

Alexander Etsy Jensen

Kommunalsjef
Vennesla kommune

Vennesla kommune har vel 15 100 innbyggere og er en stor kommune på Agder. Urbant mylder i skjønn forening med bygdekultur, 20 minutter fra universitet og internasjonal flyplass og med variert og offensivt næringsliv. Vårt kulturhus er verdensberømt. Vi kan tilby et spennende kompetansemiljø blant 1200 ansatte. Mangfold er et kjernebegrep for oss. Vi ønsker å ansette mennesker uavhengig av kjønn, etnisitet, funksjonsevne, religion, alder og seksuell orientering. Sammen skaper vi fremtiden.

Åpne nettsted