FINANCE & ACCOUNTING ANALYST

Hopp til hovedinnhold

Har du en utdannelse innen regnskap og er analytisk som person? Har du lyst til å jobbe i et ledende firma innen sin bransje? Da er dette drømmejobben for deg!

Dine arbeidsoppgaver

I stillingen som Finance & Accounting Analyst hos vår kunde kommer du å ha varierte arbeidsoppgaver. En del av dine ansvarsområder kommer til å være fullt regnskapsansvar for et joint ventureselskap, som eies sammen med to andre kjente og vel etablerte firmaer. En annen del er at du kommer til å ha helhetsansvaret for CAPEX med anleggsregister og godkjenningsprosesser. Rollen din går også ut på å analysere, kontrollere og korrigere regnskapsdata samt å skrive rapporter. Stillingen kommer etter hvert til å utvikles til mer typiske controlleroppgaver.

Om Selskapet

Selskapets røtter strekker seg tilbake til 1904 og er i dag den ledende gassdistributøren i Norden og Baltikum. De levererer luftgasser til forskjellige kunder for eksempel innen helsevesenet, matproduksjon, gartnerier, emaballasjepakking og verksteder.

De tilbyr et stort utvalg av produkter, tjenester og teknisk støtte for industri- og spesialitetsgass. Selskapet har hovedkontor i Oslo og her i Norge er de ca. 230 medarbeidere.

Mer informasjon vil bli gitt ved et eventuelt intervju!

Din profil

Vi ser etter en person som er analytisk, selvstendig og utadvendt. Du er positiv som person og tar eierskap i det du gjør.

Kvalifikasjonskrav:

-Siviløkonomutdannelse eller relevant bachelor innen regnskap

-Du behersker norsk og engelsk muntlig og skriftlig 

-Gode datakunnskaper, spesielt i Excel

Søk i dag dersom dette høres interessant ut.

Vi søker noen med mulighet for rask oppstart, og stillingen kan bli besatt før fristen er gått ut.

Vilkår

Omfang: Heltid

Sted: Oslo

Arbeidstid: 8.00-16.00

Lønn: Fastlønn

Utvalg skjer løpende og stillingen kan bli besatt innen siste søknadsfrist. Send derfor inn din søknad allerede i dag. Velkommen til Fremtiden!

Stilling

Publisert:2019-10-17
Type stilling: Heltid
Fast stilling
Frist:Fortløpende

Fagområder

  • Økonomi og juss

Sted

  • Oslo

Kontaktperson

Kontkatperson

Lina Lindström

Vi hjelper Unge Talenter ut i arbeid!
Fremtiden hjelper unge mennesker ut i arbeid, vi tror at alle vil og har godt av å jobbe! Vi jobber daglig med å finne og koble riktig firma og riktig Ungt Talent. Som kunde hos oss leier du arbeidsvillige, fleksible og profesjonelle Unge Talenter innen alle bransjer.

Fremtiden streber etter å være Norges beste leverandør av personale for utleie og rekruttering. Vi leier ut og rekrutterer til både store og små selskaper i alle bransjer. Vårt brede tilbud av konsulenter gjør at vi raskt og enkelt kan finne riktig konsulent til oppdragene. Vi kan blant annet hjelpe til innen IT og teknologi, økonomi og finans, kontor samt lager og industri. På disse områdene leverer vi både oppdrag med krav til utdanning samt oppdrag der utdanning ikke er påkrevet.