Gå til hovedinnhold

Form din fremtid gjennom internship i Deloitte | Audit & Assurance (Oslo & Regionskontorer)

Hopp til hovedinnhold

 

Hva gjør en revisor i Deloitte? Hvordan skaper vi verdi for kundene våre og hvordan ser en typisk arbeidshverdag ut? Og hvordan er det egentlig å jobbe i et markedsledende selskap? Dette er kun et knippe av spørsmålene du vil få svar på gjennom et internship hos oss.  

Som intern i vår revisjons-avdeling vil du få et et unikt innblikk i hverdagen til en revisor gjennom årsoppgjøret. Du vil jobbe tett på både små og store kunder, og opparbeide ettertraktet kompetanse innen regnskap, finans, virksomhetsprosesser, verdsettelse, risikoanalyse og økonomistyring. Bredden i ansvaret og erfaringen du får, samt muligheten til å forsterke relasjonen vi har til lokale bedrifter, er bare noen av fordelene ved å være intern på et våre regionskontorer. Gjennom vårt internship-program vil du få et solid innblikk i hva det vil si å være en ekte «Deloitter». Du vil få muligheten til å jobbe i team på reelle prosjekter hos våre kunder med konkrete problemstillinger. Du vil få tett oppfølging i hele perioden – blant annet gjennom en tildelt fadder, coach og prosjektleder, som du kan sparre med underveis. Et internship i Deloitte er en ypperlig mulighet til å bygge kompetanse, knytte relasjoner, sette teori ut i praksis, og ikke minst – utfordre deg selv.  

Kvalifikasjoner

I Deloitte vet vi at mangfold i bakgrunn, tanker og utdanning gjør oss sterkere, og vi vil at du skal få være deg selv og ha det gøy på jobb. Vi søker folk som er like forskjellig som utfordringene vi jobber med å løse, og tror at ingenting er umulig med de rette folka!

Som intern i Deloitte Audit & Assurance tror vi at du:

 • Går 3, 4, eller 5 (kun regionskontorer) året på høyere utdanning innen økonomi
 • Har gode akademiske resultater.  
 • Behersker norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
 • Er motivert for å lære mer om revisjon

Ytterligere informasjon

Hva kan vi tilby?Er det én ting vi har lært, så er det at det vi får mest igjen for, er å investere i folka som jobber her. De som jobber hos oss, får rom til å utvikle seg i et sterkt fagmiljø med mange av de fremste på sitt felt. På denne måten blir de rustet til å hjelpe bedrifter med å innføre konkrete tiltak som faktisk utgjør en forskjell.

Internship i Deloitte er et ettertraktet program, og et lærerikt tilskudd til utdannelsen din. I tillegg gir det deg:  

 • Erfaring fra arbeidslivet gjennom virkelige hendelser og prosjekter.  
 • Et unikt nettverk i Deloitte og hos våre kunder.  
 • En spennende CV med relevant arbeidserfaring fra et av verdens største selskaper. 
 • En «ut av komfortsonen»-opplevelse, men i trygge omgivelser med tett oppfølging fra fadder, coach og ledere.
 • Mulighet for tilbud om fast jobb i Deloitte. 

Gjennom vårt internship vil du få være med å utfordre det etablerte og løse dagens og morgendagens samfunnsutfordringer. Hvis du ønsker faglige utfordringer, lære av erfarne kolleger, samt utvikle deg som person, er Deloitte stedet for deg. 

Winter internship i Audit & Assurance har oppstart i januar og har en varighet på 4 uker.  Våre kontorer i Drammen og Haugesund tilbyr også Summer internship, som har oppstart i juni og med varighet på 4 uker.

Hvordan søker jeg? Vi ønsker at du laster opp CV og vitnemål fra høyere utdanning i PDF-format. Istedenfor et tradisjonelt søknadsbrev, ønsker vi at du heller besvarer disse spørsmålene med maks 350 ord totalt: 

 1. Beskriv din kompetanse: Hvilke egenskaper og ferdigheter har du som du mener er viktig for å lykkes i denne rollen?
 2. Beskriv din motivasjon: Hva er den viktigste grunnen til at du ønsker denne rollen?

Vi gleder oss til å motta søknaden din!

Søknadsfrist: 4. Oktober 2023Arbeidssted: Ditt lokalkontorOppstart: Januar/Juni 2024

 

Stilling

Stillingstittel: Audit & Assurance
Publisert: 2023-09-18
Type stilling: Praksis/Internship
Frist: 2023-10-04
Oppstart: Etter avtale

Fagområder

  Uspesifisert

Sted

 • Oslo

Kontaktperson

Kontaktperson

Tobias Nordang Larsen

Tobias Nordang Larsen
Deloitte

Er du student og nysgjerrig på hva en revisor gjør? Da vil vi oppfordre deg til å søke internship hos oss i Oslo, Drammen, Grenland, Tønsberg, Bergen, Haugesund, Trondheim eller Førde.

Deloitte leverer fagfelt vi behersker til fingerspissene; revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. Med over 415,000 kolleger i ryggen ser vi verden fra ulike vinkler og skaper verdier på tvers av landegrenser, bransjer, ekspertise, innsikt og generasjoner. Med kunnskapen dette gir oss, bidrar vi til å ruste kundene våre for morgendagens utfordringer. Sammen skaper vi resultater.  

Åpne nettsted
Se LinkedIn-profilen