Gå til hovedinnhold

Form din fremtid gjennom internship i Financial Advisory i Deloitte

Hopp til hovedinnhold

 

Hva gjør en konsulent i Deloitte? Hvordan skaper vi verdi for kundene våre og hvordan ser en typisk arbeidshverdag ut? Og hvordan er det egentlig å jobbe i et markedsledende selskap? Dette er kun et knippe av spørsmålene du vil få svar på gjennom et internship hos oss.

Gjennom vårt internship-program vil du få et solid innblikk i hva det vil si å være en ekte «Deloitter». Du vil få muligheten til å jobbe i team på reelle prosjekter hos våre kunder med konkrete problemstillinger, og avslutningsvis presentere og videreformidle resultatet. Du vil få tett oppfølging i hele perioden – blant annet gjennom en tildelt fadder, coach og prosjektleder, som du kan sparre med underveis. Et internship i Deloitte er en ypperlig mulighet til å bygge kompetanse, knytte relasjoner, sette teori ut i praksis, og ikke minst – utfordre deg selv. Et internship hos Deloitte vil i tillegg gi deg et unikt nettverk, en spennende CV med relevant arbeidserfaring fra et av verdens største selskaper, samt muligheten til å utvikle deg i et sterkt fagmiljø som er en av de fremste på sitt felt.

Vi søker interns til vårt kontor i Oslo. Internship i Financial Advisory er tilgjengelig innenfor Transaksjonsrådgivning og Forensic:

Transaksjonsrådgivning I transaksjonsrådgivning jobber vi innenfor fire ulike tjenester: M&A Transaction Services, Corporate Finance, Valuation & Modelling og M&A Strategy & Value Creation Services. Som konsulent hos oss innenfor disse fire områdene vil du kunne jobbe med et bredt spekter av problemstillinger knyttet til kjøp og salg av virksomheter, fusjoner, omstrukturering og investeringsbeslutninger. Vi rådgir bedrifter og eiere i slike prosesser, både i Norge og internasjonalt.Internship i Transaksjonsrådgivning er tilgjengelig vinteren og sommeren 2024 og er for deg som har startet på en økonomi- og finansrettet mastergrad (4. klasse).- Winter internship: varer er fra midten av januar til midten av februar.- Summer internship: varer fra midten av juni til midten av august, og du vil få 3 uker ferie i løpet av juli.Forensic Vi bistår selskaper med forebygging av økonomisk kriminalitet og granskninger av ulike forhold som krever tverrfaglige team av spesialister innenfor dataanalyse, finansielle transaksjoner og intervjuteknikk. Arbeidsoppgaver innebærer rådgivning innen compliance, anti-korrupsjon- og hvitvaskingssystemer, dataanalyser, sikring og analyse av informasjon, og bakgrunnsundersøkelser.Internship i Forensic er for deg som har startet på en økonomisk, teknisk eller samfunnsvitenskapelig mastergrad (4.klasse).- Winter internship: varer fra midten av januar til midten av februar.

Kvalifikasjoner

Som intern i Deloitte tror vi at du har:

  • Gode akademiske resultater
  • Vist et stort engasjement og initiativ i løpet av studietiden gjennom f.eks. verv eller annen arbeidserfaring
  • Motivasjon for å lære, integritet og tar ansvar for at det du leverer er av høy kvalitet

Ytterligere informasjon

Søk via LinkedIn eller manuell registrering. Husk å laste opp CV, søknadsbrev og vitnemål. Du kan velge om du vil skrive søknaden din i tekstboksen eller laste den opp som et vedlegg. Husk å benytte deg av Vitnemålsportalen dersom din skole distribuerer resultatene dine der.

  • Hold av uke 45 til eventuelle intervjuer
  • Denne rekrutteringsprosessen vil være heldigital

Vi gleder oss til å motta søknaden din!

Stilling

Stillingstittel: Financial Advisory
Publisert: 2023-09-18
Type stilling: Praksis/Internship
Frist: 2023-11-01
Oppstart: Etter avtale

Fagområder

    Uspesifisert

Sted

  • Oslo

Kontaktperson

Kontaktperson

Andreas Elstrøm

Andreas Elstrøm
Deloitte

Deloitte leverer tjenester innen spesialiserte fagfelt vi behersker til fingerspissene; revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. Med over 415.000 kolleger i ryggen ser vi verden fra ulike vinkler og skaper verdier på tvers av landegrenser, bransjer, ekspertise, innsikt og generasjoner. Med kunnskapen dette gir oss, bidrar vi til å ruste kundene våre for morgendagens utfordringer. Sammen skaper vi resultater.

Financial Advisory dekker et bredt spekter av tjenester blant annet innenfor M&A, strategi og granskning. Vi hjelper våre kunder med rådgivning knyttet til strategiske beslutninger, kjøp og salg av virksomheter, fusjoner, omstrukturering, investeringsbeslutninger og forebygging av økonomisk kriminalitet. Vi opererer som en kombinasjon av et meglerhus og et konsulentselskap, og er på den måten i stand til å se det store bildet samtidig som vi er spesialister innenfor en rekke kjerneområder. 

Åpne nettsted
Se LinkedIn-profilen