IBM Services Associates 2020

Hopp til hovedinnhold

IBM er en global teknologibedrift som hjelper kunder med å løse noen av deres vanskeligste oppgaver. Som ledende innenfor utviklingen av cloud, blockchain, kunstig intelligens og kvantedatamaskiner tror IBM på at kunnskap, vitenskap, trivsel og samarbeid er grunnstenene som skaper verdi for våre kunder og vårt samfunn.

IBM SERVICES ASSOCIATES PROGRAM

Vi tilbyr opptil ett toårig program for våre nyansatte, IBM Services Associates, som vil gi deg en kick-start på karrieren hvor du får mulighet til å jobbe med kunder på tvers av industrier og tjenesteområder. Programmet vil gi deg trening innenfor ditt spesialfelt og gi deg verktøyene du trenger for å kunne bli en dyktig og ettertraktet konsulent og en fremtidig leder. Du vil bli få et stort nettverk bestående av andre, talentfulle associates i Europa som du vil møte på kurs, konferanser og andre samlinger.Bli med på reisen inn i en ny æra for en av verdens største teknologibedrifter.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som fullfører, eller nettopp har fullført, en høyere utdanning innenfor IT, statistikk/matematikk, økonomi/business, eller har en annen teknologisk bakgrunn.
Du er en dyktig samarbeidspartner og har gode sosiale egenskaper, det er viktig å kunne lytte og kommunisere bra i en konsulentrolle. Vi jobber med forskjellige kunder og du må kunne tilpasse deg smidig og kjapt til nye bedriftskulturer. Du liker godt å sette deg inn i nye teknologier og forstår hvordan disse kan være med på å forme fremtidens digitale verden.

Som en IBM Services Associate kan du forvente å utvikle meget ettertraktede tekniske ferdigheter og absorbere kunnskap fra erfarne medarbeidere for å kunne bli en betrodd rådgiver til våre kunder.
UTVIKLER
Vi ser etter deg som fullfører, eller nettopp har fulført, en høyere utdanning innen informatikk, datateknologi, eller tilsvarende. Eller kanskje du har en annen teknologisk bakgrunn, men har et ønske om å jobbe som utvikler? Du vil benytte deg av agile utviklingsmetoder og lære hvordan man bruker mange av tjenestene IBM Cloud og andre skyleverandører tilbyr.

Viktigst av alt – du ønsker å utvikle løsninger som driver samfunnet fremover.
SAP
Vi ser etter deg som fullfører, eller nettopp har fulført, en høyere utdanning innen logistikk, økonomi, salg, innkjøp eller tilsvarende.
Hovedfunksjonen innenfor SAP er systemer for regnskap og økonomi, ordrestyring, logistikk, produksjon og personalbehandling. Du vil få mulighet til å jobbe på store prosjekter og ta del i en digital transformasjon for disse organisasjonene.
I IBM har vi stor tro på våre medarbeidere i at de kontinuerlig og merkbart forbedrer verden rundt oss. Vi forstår at den reelle verdien som skapes av konsulenter berikes med avansert forskning, analyse og teknologi. Som en konsulent i IBM vil du ha en unik mulighet til å trekke disse delene sammen og øke verdien på det vi leverer til kunden. Innovasjonshastigheten i IBM er høy og du vil jobbe sammen med og lære av en rekke eksperter på de forskjellige områdene.

Søk her: https://ibm.co/31P7EmA
Send oss din søknad i dag og bli med og skap en smartere verden!

Søknadsfrist: 23. Februar.

Vennligst inkluder CV og kopi av vitnemål fra universitet/høyskole.
Oppstartsdato er 1. september 2020 i Oslo eller Stavanger. Vi ser frem til å høre fra deg!
Dersom du har spørsmål, ta kontakt med IBM Associates Manager, Tri Vu via epost tri.vu.cao@no.ibm.com

Facebook: http://www.facebook.com/careersjobsNorway
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ibm/
Email: norecr@no.ibm.com

Required Technical and Professional Expertise

  • Fluent Norwegian

Preferred Technical and Professional Expertise
-
About Business Unit
IBM Services er et team av forretnings-, strategi- og teknologikonsulenter som designer, bygger og driver grunnleggende systemer og tjenester som er ryggraden i verdens økonomi. IBM Services samarbeider med verdens ledende selskaper i over 170 land for å bygge smartere virksomheter ved hjelp av teknologi, med sine resultatfokuserte metodologier, bransjeledende portefølje og ekspertise i verdensklasseforskning og drift som fører til resultatdrevet innovasjon og varig suksess.
Your Life @ IBM
Hva er viktig for deg når du ser etter din neste utfordring i din karriere?
Kanskje du vil bli involvert i arbeid som virkelig forandrer verden. Hva med et sted med utrolige og mangfoldige karriere- og utviklingsmuligheter - hvor du virkelig kan oppdage lidenskapen din? Leter du etter en kultur for åpenhet, samarbeid og tillit - der alle har en stemme? Hva med alle disse? I så fall kan IBM være din karrieres neste utfordring. Bli med, ikke for å gjøre noe bedre, men for å prøve ting du aldri trodde var mulig.
Innvirkning. Inkludering. Uendelige opplevelser. Gjør ditt beste arbeid noensinne.
About IBM
IBMs største oppfinnelse er IBMeren. Vi tror at fremskritt gjøres gjennom progressiv tenking, progressiv ledelse, progressiv politikk og progressiv handling. IBMere mener at anvendelsen av intelligens, fornuft og vitenskap kan forbedre forretningsvirksomheten, samfunnet og den menneskelige tilstanden. Siden 1911 har vi jobbet iherdig for å gjenoppfinne, Vi er den største arbeidsgiveren innen teknologi og rådgivning i verden, med mer enn 380 000 IBM-ansatte som betjener kunder i 170 land.
Location Statement
For additional information about location requirements, please discuss with the recruiter following submission of your application.
Being You @ IBM
IBM is committed to creating a diverse environment and is proud to be an equal opportunity employer. All qualified applicants will receive consideration for employment without regard to race, color, religion, gender, gender identity or expression, sexual orientation, national origin, genetics, disability, age, or veteran status. IBM is also committed to compliance with all fair employment practices regarding citizenship and immigration status.

https://ibm.co/31P7EmA

Stilling

Publisert:2020-02-12
Type stilling: Heltid
Frist:2020-02-22

Fagområder

  • Økonomi og juss
  • Ingeniør- og teknologiske fag
  • Datateknologi
  • Administrasjon og ledelse

Sted

  • Oslo
  • Nordland

Kontaktperson

Kontkatperson

Tri Vu Cao

IBM i Norge er en av landets største konsulentorganisasjoner. Sammen med våre samarbeidspartnere tilbyr IBM kunnskap og erfaring om viktige bransjer. Ved forandring av forretningsprosesser bistår vi våre kunder med kunnskap basert på bransjekompetanse, tjenester og teknologi.

IBM leverer noen av de mest skalerbare og sikre nettløsningene i verden. Når vi bygger slike løsninger, gjør vi det med maskin- og programvare, tjenester og førsteklasses løsninger både fra IBM og fra våre partnere og leverandører.