Lærerutdanningene søker 2-3 studenter til IDR - 134/136/137

Vi søker etter 2 – 3 studenter til stillinger som studentveileder i;

kroppsøving; IDR 134, IDR 136 og IDR 137, høsten 2021

Vi ønsker studenter som kan bidra i flere av de praktiske aktivitetene. For IDR 134 og IDR 136 vil det blant annet være lekaktiviteter, orientering, ballbasis og muligens vanntilvenning.

For IDR 137 er det aktuelt i innebandy, skøyter, basketball og andre bevegelsesaktiviteter.

Undervisningsdager for IDR 134 og IDR 136 er onsdag, torsdag og fredag, mens IDR 137 har sine dager mandag, tirsdag og onsdag.

De som ansettes, må være GLU-studenter med minst 30 studiepoeng kroppsøving i fagkretsen.

Søknadsfrist: 22. juni 2021

Hovedansvarlig for emnene er Kari Christiansen (kari.christiansen@uia.no mobil 97082577). Sammen med den enkelte lærer og studentene som ansettes, gjøres avtaler om hvilke timer som er aktuelle og som passer.

Studenter vil i løpet av våren og begynnelsen av høsten få opplæring gjennom UiA PULS: Pedagogisk utviklings- og læringssenter. Mer informasjon om dette følger.

Høres dette interessant ut? Send oss en kortfattet søknad der du skriver litt om deg selv, tidligere erfaringer, fagkombinasjoner og hvilken lærerutdanning du går på. Husk å legge ved CV. Søknaden sendes på e-post til markut18@uia.no så fort som mulig. Frist 22.juni 2021.

Studentene ansettes på timelønnskontrakter i stillinger tilsvarende 20 % (dette kan variere noe), med stillingskode 1018 Vitenskapelig assistent, lønnstrinn 22-24. Oppstart vil være fortløpende fra nå og frem mot høsten. Opplæring blir gitt enten nå før sommeren, eller ved oppstart av høstsemesteret. Enkelte studenter kan være aktuelle å lønne høyere, dersom ansvar og arbeidsoppgaver som tildeles i studentstillingene tilsier dette.

Stillingstittel: Studentbuddy/Studentveileder
Publisert: 2021-06-09