Ledig engasjement som redaksjonsmedarbeider

Hopp til hovedinnhold

Vi tilbyr

Norgesfilm As tilbyr tre måneders engasjement i 60 - 100 % stilling, i et solid, innovativt og ledende filmteknologiselskap med høyt tempo. For den rette kandidaten vil det være gode muligheter for forlengelse av engasjementet, og for fast ansettelse på sikt.

Du ansettes i et selskap med høyt kompetansenivå i en nisjebransje preget av kraftig vekst og rivende teknologisk utvikling. Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter, trivelige kolleger, arbeidssted på Film & TV-Huset på Odderøya/ Kristiansand og konkurransedyktige betingelser.

Arbeidsoppgaver

I forbindelse med nær forestående lansering av en ny filmstrømmetjeneste ønsker vi å styrke vårt redaksjonelle team. Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være filmadministrasjon, teksting av filmer og andre oppgaver knyttet til post-produksjonsteamet vårt DigitalLab. 

Det er også ønskelig at du kan bistå redaksjonen med markedsaktiviteter i henhold til markedsplaner, eksempelvis profesjonell bruk av sosiale medier, utarbeidelse av nyhetsbrev og promoteringsarbeid.

Så lenge Corona-situasjonen medfører de viktige tiltak og retningslinjer som fagpersonell og offentlige myndigheter pålegger oss å følge, påvirker dette arbeidssituasjonen. Arbeidet vil derfor i denne perioden i stor grad foregå hjemmefra. Det vil gis opplæring og oppfølging via digitale møter.

Bakgrunn og kvalifikasjoner

Vi ser etter deg med utdanning innenfor informasjon, media, kommunikasjon, administrasjon eller lignende, minimum på bachelornivå. Relevant arbeidserfaring og dokumenterte resultater fra tidligere arbeidsforhold kan kompensere for manglende studiepoeng.

Gode skrive- og kommunikasjonsferdigheter er en forutsetning. Er du i tillegg utadvendt, har stor interesse for film, god teknisk forståelse og brenner for egen læring og utvikling, oppfordrer vi deg sterkt til å søke stillingen!

Vi ønsker en medarbeider som kan jobbe effektivt, kreativt, selvstendig og som er løsningsorientert. Samtidig må du kunne samarbeide tett med resten av teamet. 

 

Om selskapet
Norgesfilm er en ledende aktør i skjæringspunktet mellom teknologi og pedagogisk tilrettelegging av film. Vi utvikler strømmetjenester for film, tilrettelegger digitale læremidler og står for teknisk og rettighetsmessig klargjøring av filmer. Kundene er innen privat og offentlig næringsliv i Norden og representerer både biblioteksbransjen, utdanningssektoren, den profesjonelle filmindustrien, mediehus, helsevesen og kulturbransjen. Antall nasjonale og internasjonale rettighetshavere vi forvalter film for har snart rundet 600 og vår kundeportefølje er på ca 800 virksomheter. 

Søknad med CV sendes snarest til tina@norgesfilm.no

Stilling

Publisert:2020-03-25
Type stilling: Deltid
Midlertidig
Frist:2020-04-03

Fagområder

  • Administrasjon og ledelse
  • Medie- og kommunikasjonsfag

Sted

  • Agder

Kontaktperson

Kontkatperson

Tina Andersson

Norgesfilm er en nordisk ledende aktør innen strømmetjenester og filmformidling. Selskapets forretningsidè er å være en foretrukket samarbeidspartner i skjæringspunktet mellom teknologi, rettighetsklarert innhold og pedagogisk tilrettelegging av film. Våre kunder er innen privat og offentlig næringsliv i Norden og representerer både den profesjonelle filmindustrien, utdanningssektoren, biblioteksbransjen, mediehus, helsevesen og kulturbransjen.