Ledige stillinger for 2020/2021

Hopp til hovedinnhold

Næringslivet etterlyser ung og spennende kompetanse, og Trainee Vest er ett tiltak for å tiltrekke og beholde de beste talentene til vår region. I dag lanserer Trainee Vest 17 ledige stillinger hos våre traineebedrifter, med oppstart i august 2021. 

Som Trainee får du: 

· En unik overgang fra studier til arbeidsliv· Faglig og personlig utvikling· Et unikt tverrfaglig nettverk· Følge et utviklingsprogram av god kvalitet og høy verdi· Konkurransedyktige betingelser etter avtale med arbeidsgiver

Krav til søker:· Fullført bachelor- eller mastergrad.· Maksimalt tre års arbeidserfaring etter endt studie.· Beherske norsk både skriftlig og muntlig.

Andre opplysninger:Stillingene har vanligvis tiltredelse i august/september, med et års midlertidig ansettelse. Traineen får ansettelseskontrakt med bedrift og lønnes etter bedriftene sine respektive regulativ. Stillingen gir plass i Trainee Vest sitt utviklingsprogram med felles samlinger med de andre traineene gjennom året.

Se ledige stillinger her! 

Stilling

Stillingstittel: Traineestilling
Publisert: 2021-01-13
Type stilling: Trainee
Frist: Fortløpende
Oppstart: Etter avtale

Fagområder

  • Datateknologi
  • Ingeniør- og teknologiske fag
  • Uspesifisert

Sted

  • Vestland

Kontaktperson

Kontaktperson

Stine Monica Fjelstad

Prosjektleder for Trainee Vest
Trainee Vest

Trainee Vest er et velrenommert regionalt traineeprogram med mål om å tiltrekke seg de beste nyutdannede talentene til vår regions næringsliv. Siden etableringen i 2008 har 139 traineer gjennomført programmet. 

Traineeprogrammet tilbyr et bredt spekter av stillinger innenmange ulike fagområder. Som trainee gjennom vårt traineeprogram får du en unik kombinasjon av faglig og personlig utvikling. 

Åpne nettsted
Se LinkedIn-profilen