Redaktør for litteraturbloggen Litt av Tiden

Yggdrasil, linjeforening for nordisk språk og litteratur og litteratur, film og teater ved UiA, har årsmøte 18 mars. Da er flere styreverv åpne. Alle som studerer våre fag, om det er disiplinstudie, lektor eller GLU, kan stille til styret. Alle styrevervene er så mye arbeid som du selv ønsker å legge i det. Internasjonale studenter som tar relevante fag er velkommen til å stille.

Med styrevervet Redaktør for littavtiden.com får man en slags to-for-en pakke. Ikke bare er man med i Yggdrasil og har muligheten til å gjøre en forskjell der, man har også ansvaret for en litteraturblogg! Som redaktør får man velge selv hva man vil skrive om, hva man ønsker at andre skal skrive om, og hva som helst ikke skal bli skrevet om. Man kan nesten velge selv hvor mye tid man velger å bruke på det. Det er i det hele tatt veldig fleksibelt og selvstendig. Det er det aller beste med redaktørposten.

Alle som stiller vil få nødvendig opplæring av avtroppende styre.

Åpne styreverv:

Nestleder

Økonomiansvarlig

Kommunikasjonsansvarlig

Faglig ansvarlig

Bloggredaktør

Styremedlem

Kontakt oss på facebook https://www.facebook.com/yggdrasil.uia/

eller epost yggdrasil.uia@gmail.com

eller kom på årsmøtet 18. mars 2020. Tid og sted kommer på facebook etterhvert.

Har du spørsmål kan du stille dem på samme sted.

Publisert:2020-02-11
Type stilling: Deltid
Frivillig arbeid/verv
Frist:2020-03-17

• Uspesifisert
  • Språk og litteratur
  • Lærerutdanning og pedagogikk

• Vest-Agder
  • Aust-Agder

Kontkatperson

Eline Øverbø Roaldsøy

Hovedformål med linjeforeningen er å ha en felles arena for alle årsstudium-, bachelor- og masterstudentene innenfor Nordisk språk og litteratur, Litteratur, film og teater, Lektorutdanning og GLU som har norsk som undervisningsfag. Vi ønsker å skape et godt sosialt miljø, arrangere sosiale arrangementer og formidle informasjon om alt som kan være relevant for de interesserte i språk og litteratur.