Revisor

Hopp til hovedinnhold

Har du en utdannelse i revisjon og ser etter en jobb der du får en bratt læringskurve? Da er dette den rette stillingen for deg!

Dine arbeidsoppgaver

I stillingen som revisor i Nitschke vil hovedoppgavene dine bestå i å revidere små og mellomstore selskaper. Nitschke er et relativt lite firma og du kommer kjapt til å få et helhetsbilde av hele revisjonsprosessen.

Du vil i dette selskapet raskt utvide kunnskapen din innen revisjon, da du her vil jobbe bredt med oppgavene og kundene for å få en større forståelse.

Den første perioden vil du jobbe tett sammen med dine kolleger for å lære så mye som mulig.

Om Selskapet

Nitschke AS er et revisjonsfirma som jobber med lovbestemt revisjon for små og mellomstore bedrifter med virksomheter i mange ulike bransjer og selskapsformer.

I de nye fine lokalene på Lysaker jobber det ca. 35 ansatte hvorav 6 er partnere. Nitschke yter hovedsakelig revisjonstjenester, men kan også tilby et vidt spekter av rådgivningstjenester. 

De tilbyr:

-Faglig godt miljø

-Hyggelige kollegaer

-Bratt læringskurve

-Konkurransedyktige betingelser

Din profil

-Lærevillig og engasjert 

-Utadvendt og serviceinnstilt 

-Gode kommunikasjonsevner

-Evne til både å samarbeide og jobbe selvstendig

Kvalifikasjonskrav:

-Primært ønsker vi deg med master i regnskap og revisjon. Dersom du har bachelor i regnskap og revisjon, eller en master rettet mot økonomi og finans og har lyst til å jobbe med revisjon snakker vi allikevel gjerne med deg.

-Du behersker norsk og engelsk muntlig og skriftlig 

-Gode datakunnskaper

Vi ser etter en person som er pliktoppfyllende, ærlig, lojal og utadvendt. Du er positiv og trygg i situasjoner med kunder. 

Stilling

Publisert:2019-10-08
Type stilling: Heltid
Fast stilling
Frist:Fortløpende

Fagområder

  • Økonomi og juss
  • Administrasjon og ledelse

Sted

  • Oslo

Kontaktperson

Kontkatperson

Lina Lindström

Vi hjelper Unge Talenter ut i arbeid!
Fremtiden hjelper unge mennesker ut i arbeid, vi tror at alle vil og har godt av å jobbe! Vi jobber daglig med å finne og koble riktig firma og riktig Ungt Talent. Som kunde hos oss leier du arbeidsvillige, fleksible og profesjonelle Unge Talenter innen alle bransjer.

Fremtiden streber etter å være Norges beste leverandør av personale for utleie og rekruttering. Vi leier ut og rekrutterer til både store og små selskaper i alle bransjer. Vårt brede tilbud av konsulenter gjør at vi raskt og enkelt kan finne riktig konsulent til oppdragene. Vi kan blant annet hjelpe til innen IT og teknologi, økonomi og finans, kontor samt lager og industri. På disse områdene leverer vi både oppdrag med krav til utdanning samt oppdrag der utdanning ikke er påkrevet.