Statsbygg søker engasjerte studenter til Summer Internship 2021

Studerer du 3. eller 4. året av en planlagt mastergrad? Vil du ha relevant erfaring, spennende arbeidsoppgaver og en sosial sommer sammen med 30 studenter? Da bør du søke summer internship hos Statsbygg!

Hver sommer tilbyr Statsbygg et Summer Internship for 30 engasjerte studenter fra ulike studieretninger. Som intern jobber du i en av Statsbygg sine avdelinger, og får løse oppgaver som er relevante for ditt studie. Du får muligheten til å delta på flere kurs og befaringer på byggeplasser, samt at det skjer mye sosialt sammen med de andre studentene gjennom sommeren.

Alle interns får en fadder som veileder dem gjennom sommeren. Som summer intern hos Statsbygg får du relevant arbeidserfaring, og du er sikret et førstegangsintervju dersom du søker Statsbygg etter endte studier.

Statsbyggs Summer Internship 2021 varer i 6 uker fra 14.06.21 til 06.08.21 med to uker ferie i uke 28 og 29.

Sommeren 2020 lærte oss mye om hvordan vi kan tilby internship av høy kvalitet på tross av korona-situasjonen. Årets program ble gjennomført med hensyn til smittevern og tilpasninger innen alt fra avstand til tilbud om hjemmekontor. Erfaringene gjør oss i stand til å tilby svært gode internship også neste år dersom situasjonen skulle vedvare.

Arbeidsted vil for de fleste være på vårt hovedkontor i Oslo sentrum, men utplassering ved prosjektkontor kan også være aktuelt.

Søk på stillingen her: https://104010.webcruiter.no/Main/Recruit/Public/4286736816?language=NB

Stillingstittel: Summer Intern
Publisert: 2020-10-16
Type stilling: Sommerjobb
Frist: 2021-01-15
Oppstart: 2021-06-12
Stillingsprosent: 100%

• Administrasjon og ledelse
  • Ingeniør- og teknologiske fag
  • Økonomi og juss

• Oslo

Mathilde Skarheim Bjørnsen

HR-rådgiver
Statsbygg

Statsbygg skal tilby gode og funksjonelle lokaler til statlige virksomheter. Det gjør vi gjennom å kartlegge og utrede behov, planlegge og gjennomføre byggeprosjekter og ved å forvalte bygg som eies av staten. Statsbygg leder en rekke av landets største og mest komplekse byggeprosjekter, og vi har til enhver tid over 100 prosjekter gående. Røttene våre går helt tilbake til Eidsvoll og 1814. Slik sett er det passende at Eidsvollsbygningen i dag er en av de mange kjente og kjære eiendommene vi forvalter. I alt har vi over 2300 bygninger i Norge og utlandet i porteføljen. Vi er 850 medarbeidere fordelt på hovedkontoret i Oslo og lokalkontorene i Porsgrunn, Bergen, Trondheim og Tromsø. Vi tar vårt samfunnsoppdrag på alvor, og bruker posisjonen vår til å dyrke frem en mer klimavennlig, digital og seriøs byggebransje.

Åpne nettsted
Se LinkedIn-profilen