Trainee-stillinger for 2020/2021

Er du klar for et spennende år som gir deg en knallstart på arbeidskarrieren din? Rekordmange ledige trainee-stillinger ute nå.

Her er de ledige stillingene:

Med traineestillingene følger utviklingsprogrammet til Trainee Vest. Programmet er faglig ambisiøst og skal tilby kompetanse utover det som er tilegnet i heltisstudier. Et eksempel på tidligere program finner du her.

Hvis du er nyutdannet med enten bachelor- eller mastergrad kan du søke stilling gjennom et av Norges mest attraktive traineeprogram. En traineestilling vil by på nettverk i næringslivet, ny kompetanse og morsomme opplevelser gjennom året. Er du ferdig med bachelor eller master til sommeren kan du også søke. Trainee Vest er et traineeprogram i regi av Bergen Næringsråd. Siden 2008 har det blitt ansatt rundt 200 personer gjennom Trainee Vest. I 2019 ga 70 % av avgangstraineene toppkarakter til traineeåret som helhet, og 95% var fornøyd med traineeåret.

Som Trainee får du:
· En unik overgang fra studier til arbeidsliv
· Faglig og personlig utvikling
· Et unikt tverrfaglig nettverk
· Følge et utviklingsprogram av god kvalitet og høy verdi
· Konkurransedyktige betingelser etter avtale med arbeidsgiver
Krav til søker:
· Fullført bachelor- eller mastergrad.
· Maksimalt tre års arbeidserfaring etter endt studie.
· Beherske norsk både skriftlig og muntlig.

Andre opplysninger:
Stillingene har vanligvis tiltredelse i august/september, med et års midlertidig ansettelse. Traineen får ansettelseskontrakt med bedrift og lønnes etter bedriftene sine respektive regulativ. Stillingen gir plass i Trainee Vest sitt utviklingsprogram med felles samlinger med de andre traineene gjennom året.
Kontaktperson er Stine Fjeldstad, mobil 483 13 338.

Publisert:2020-01-10

• Hordaland

Kontkatperson

Stine Fjeldstad

Bergen Næringsråd driver Trainee Vest-programmet. Vi har nå 16 ledige stillinger innen en rekke ulike fagfelt for deg som fullfører bachelor eller master nå til sommeren, eller har gjort det i løpet av de siste par årene. Her får du stilling i ett år hos et spennende firma også følger du i tillegg utviklingsprogrammet i Trainee Vest hvor det er møter ca en gang i månden sammen med de andre deltakerne av Trainee Vest.

Søk nå!!